Op afspraak winkelen of afhalen: lees meer

Wedgwood sfeerfoto

Wedgwood

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u het Wedgwood servies ‘Edme’. Dit klassieke servies heeft een roomwitte kleur en past hierdoor perfect bij bijna iedere tafelsetting. Het Wedgwood servies omvat borden, kommen, schalen, mokken en overige accessoires voor op tafel zoals een juskom, een theepot en een melkkannetje.
Wedgwood sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Wedgwood

Wedgwood kopen?
Wedgwood is een Brits bedrijf dat zich specialiseert in aardewerk en porselein en werd in 1759 opgericht door Josiah Wedgwood. Josiah groeide op met een talent voor wetenschap, kunst en technologie, welke hij gebruikte om een aardewerkfabriek op te zetten. In de 19e eeuw werd er voor het eerste gekleurd aardewerk gebruikt en startte de productie van ‘Bone China’. Wedgwood is een klassiek servies dat niet alleen ooit de tafel van het Witte Huis sierde ten tijde van Theodore Roosevelt, maar ook vandaag de dag nog altijd populair is en zeker gezien mag worden. Het meest bekende servies van Wedgwood is de serie ‘Edme’.
Wedgwood bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u het Wedgwood servies ‘Edme’. Dit klassieke servies heeft een roomwitte kleur en past hierdoor perfect bij bijna iedere tafelsetting. Edme is in 1908 ontworpen door John Goodwin en is voorzien van een fijne, klassieke ribbel. Kom gerust langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle en ontdekt wat dit klassieke servies allemaal te bieden heeft. Uiteraard staan onze collega’s voor u klaar om uw perfecte servies samen te stellen, natuurlijk kunt u ook online bestellen via www.kookwinkel.nl. Wij bezorgen uw Wedgwood servies gratis thuis bij bestellingen v.a. € 30,00.

Populair