wesco

Wesco

Wesco is in 1867 als familiebedrijf opgericht in Sauerland. Het merk staat voor metaalfabricage op de klassieke wijze: excellente Duitse kwaliteit, exclusief design en hightech functionaliteit. Naast de bekende Wesco Kickmaster afvalemmer, maakt Wesco nog een hele reeks pedaalemmers en broodtrommels.
 
Wesco
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Wesco

Wesco kopen?
Wesco, van oorsprong Westermann & Co. GmbH, is in 1867 als familiebedrijf opgericht in het Sauerland. Het merk Wesco staat voor metaal fabricage op de klassieke wijze: een combinatie van excellente Duitse kwaliteit, een exclusief design en high tech functionaliteit. Deze kenmerken vormen een perfecte eenheid die Wesco producten hun unieke design geeft. Van afvalemmers met soft close sluiting tot broodtrommels in diverse maten. Alle producten van Wesco zijn verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren, zo vindt u altijd een Wesco product die bij u in de keuken past. Voor uw producten van Wesco bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Wesco bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment aan Wesco producten. De Wesco afvalemmers zijn verkrijgbaar in diverse typen. Van de ronde Kickmaster afvalemmer met of zonder soft close sluitsysteem tot de Wesco Big Double Master afvalemmer die u kunt gebruiken voor het scheiden van uw afval. Naast afvalemmers bieden wij van Wesco ook broodtrommels aan in diverse soorten en maten. Advies nodig over welke afvalemmer of broodtrommel bij u past? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht.