William Bounds Ltd.

William Bounds

Het Amerikaanse merk William Bounds produceert professionele peper- en zoutmolens in moderne designs. De molens hebben een uniek maalsysteem vervaardigd uit roestvrij staal en keramiek. De combinatie van materialen maakt het maalwerk van de William Bounds molens oersterk.
William Bounds Ltd.

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

William Bounds

William Bounds kopen?
Het bedrijf William Bounds is meer dan 40 jaar geleden opgericht door Bill Bounds. Hij bedacht een vernieuwend mechanisme waarbij alle peperkorrels worden gekneusd en geplet in plaats van fijngewreven. Door dit mechanisme zullen de pepermolens bij correct gebruik een leven lang meegaan. De molens hebben een uniek maalsysteem vervaardigd uit roestvrij staal en keramiek. Deze combinatie van materialen maakt het maalwerk oersterk. Daarnaast heeft William Bounds nog vele innovaties gedaan op het gebied van vermalen van kruiden. Zo heeft het bedrijf de eerste pepermolen gemaakt van acryl, de eerste zeezoutmolen, het eerste keramische maalwerk en de eerste nootmuskaatmolen. Voor de producten van William Bounds bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
William Bounds bij kookwinkel Oldenhof
Pepermolens, zoutmolens en specerijenmolens, u vindt het allemaal bij kookwinkel Oldenhof. De molens van William Bounds zijn oersterk en een lust voor het oog. Of u nu liever een klassieke molen kiest, een strak, modern model of een model waarbij u de grofheid van de maling in kunt stellen, William Bounds heeft het allemaal in de collectie. Wij adviseren u graag in één van onze kookwinkels over de molen die bij u past. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice voor advies. Bestellen gaat eenvoudig en snel op www.kookwinkel.nl.