Witloft

Witloft

De lederen schorten van Witloft zijn volledig met de hand gemaakt. Het robuuste schort komt uitstekend tot zijn recht in de keuken, bij de barbecue, of in de werkplaats. Het leer beschermt tegen, hitte, spetters en houdt uw kleding netjes.
Witloft

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Witloft

Witloft kopen?
Wie op zoek is naar een uniek schort, is bij dit ambachtelijke merk aan het juiste adres. Witloft is ontstaan in 2014 vanuit een liefde voor koken, barbecueën en meubelmaken. Haal de ambachtsman of –vrouw in uzelf naar boven met een lederen schort van Witloft. Deze robuuste schorten komen uitstekend tot hun recht in de keuken, maar voelen zicht ook erg thuis bij de barbecue of in de werkplaats. De producten van Witloft worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd uit gelooid tuigleer van Nederlandse bodem. Door het dragen van deze schorten krijgen deze ieder een eigen karakter, eveneens doordat het leer zich naar uw lichaam zal vormen.
Witloft bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u naast de schorten van Witloft in diverse kleuren ook schorten voor kinderen, speciale schorten voor vrouwen, sloven, placemats en messentassen. Allen gemaakt van het Nederlandse, gelooide tuigleer. Om uw Witloft in goede conditie te houden bieden wij u ook een speciale onderhoudsset bestaande uit een schoonmaakspray, leerwax, poetsdoekje en een borstel. De producten van Witloft bestelt u eenvoudig online of bekijkt u in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.