Wusthof sfeerfoto

Wüsthof

De gastronomisch hoog gewaardeerde messen van Wüsthof staan voor kwaliteit, design en exclusiviteit. Het uitgebreide assortiment van Wüsthof biedt voor iedereen en elke gelegenheid het geschikte mes. Naast messen biedt Wüsthof ook messenblokken en accessoires aan in hun assortiment.
 
Wusthof classic
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Wüsthof

Wüsthof kopen?
Met de messen van Wüsthof heeft u altijd kwaliteit in handen. Al sinds 1814 fabriceert Wüsthof als fabriek zijnde messen van de hoogste kwaliteit. Het neemt meer dan 40 stappen in om een perfect gesmeed Wüsthof mes te maken. Wüsthof heeft een zeer uitbreid assortiment in soorten messen, maar ook in diverse series. De klassieker van Wüsthof is de Classic. Het iconische ontwerp is wereldwijd bekend en geliefd. De messen zijn uit één stuk staal gesmeed, ligt comfortabel in de hand en is optimaal uitgebalanceerd om moeiteloos te kunnen snijden. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment Wüsthof messen.
Wüsthof bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt een groot assortiment aan Wüsthof messen. Van een simpel, maar effectief schilmes tot specialistische messen als een fileermes. Heeft u liever een stevige basis, waarmee u al uw snijtaken in de keuken aankunt? Denk dan eens aan een complete messenset of een gevuld messenblok. Ook voor het opbergen van messen in lades, magneetstrips voor uw messen, mesbeschermers, messenslijpers en aanzetstalen heeft Wüsthof de producten. Kom voor vragen en advies langs in één van onze kookwinkels of bestel uw messen online via www.kookwinkel.nl.