Zwilling

Zwilling

In 1731 registreerde Peter Henckels het inmiddels wereldbekende Zwilling als handelsmerk voor de messenmakers van Solingen, hiermee is Zwilling één van de oudste handelsmerken ter wereld. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment Zwilling producten, van schilmes tot uitbeenmes en van keukenschaar tot aanzetstaal.
 
Zwilling messen
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Zwilling messen

Zwilling messen kopen?
Het Duitse Zwilling bestaat sinds 1731 en wordt inmiddels wereldwijd verkocht. De messen van Zwilling staan bekend om hun topkwaliteit. Om de kwaliteit van de messen te blijven waarborgen zorgt Zwilling sinds 1965 zelf voor de staalproductie. Zwilling heeft diverse messenseries uitgebracht zoals Twin Cuisine, Four Star, Five Star en Pro. Zwilling varieert de heftontwerpen van de messen zodanig, zodat er altijd een type is dat goed in uw hand ligt. De messen van Zwilling worden tijdens de fabricage ijsgehard. Hierdoor wordt de structuur van het mes verbeterd en de roestbestendigheid vergroot.
Zwilling messen bij kookwinkel Oldenhof
Bent u op zoek naar messen van Zwilling? Kookwinkel Oldenhof biedt een zeer groot assortiment Zwilling messen aan. In ons assortiment vindt u onder andere de series Four Star, Twin Cuisine, Pro en Professional S. De messen van Zwilling zijn los te verkrijgen, per set of met een messenblok. Bent u op zoek naar een goede basis voor al het snijwerk in uw keuken? Dan is de Zwilling Professional S messenset zeer geschikt. Naast de messen van Zwilling vindt u in ons assortiment ook diverse accessoires zoals een messentas, messenslijper, aanzetstaal en diverse scharen. Heeft u advies nodig over de messen van Zwilling? Onze specialisten adviseren u graag in één van onze kookwinkels!