Messensets

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Zwilling messensets

Zwilling messenset kopen?
Zwilling bestaat al sinds 1731 en is daarmee een van de oudste handelsmerken ter wereld. Zwilling staat vooral bekend om haar messen vervaardigd uit hoogwaardig ijsgehard staal. Met de messensets van Zwilling koopt u in één keer een serie messen waarmee u jaren vooruit kan. U heeft de keuze uit de verschillende series van Zwilling, waaronder Zwilling Four Star, Zwilling Professional S en Zwilling Twin Cuisine. Een deel van de sets wordt geleverd met een mooi messenblok om uw messenset in te bewaren. Om de messen in topkwaliteit te houden wordt aangeraden deze met de hand af te wassen.
Zwilling messensets bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof heeft u een ruime keuze uit Zwilling messensets. Kies voor een van de sets die met messenblok worden geleverd, of ga voor een set met handige slijper. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u ook drie- of zesdelige sets van losse messen of steakmessen. Op onze messenafdeling in onze kookwinkels kunt u de sets in alle rust bekijken of u laten adviseren door een van onze Zwilling messenset experts. Als u online uw Zwilling messenset bestelt, zorgen wij uiteraard voor een veilige en snelle verzending.