Elektrische messen

Gebruik een elektrisch mes voor het eenvoudig en snel snijden van taart, brood, vlees en ook diepgevroren producten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Elektrische messen

Een elektrisch mes kopen
Door sommige producten snijden is niet altijd gemakkelijk, zeker wanneer u last van uw handen heeft. Wanneer u veel achter elkaar moet snijden of u door bevroren producten moet snijden kan een elektrisch mes de oplossing bieden. Deze messen hebben een lemmet dat uit twee delen bestaat, die door een motor ten opzichte van elkaar bewegen, waardoor het mes zelf de snijbeweging al maakt. De grove kartel is voornamelijk bedoeld voor het snijden van brood en diepgevroren producten, en de fijne kartel is voor zachtere producten. Doordat het mes zelf de snijbewegingen maakt ontziet u uw eigen handen.
Elektrische messen bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich twee modellen elektrische messen. Beide modellen zijn afkomstig van de Duitse keukenwarenfabrikant Rommelsbacher. Het model EM150 heeft een zwarte, ergonomische handgreep. De EM120 heeft een handgreep van witte kunststof. De greep van dit model is in de lengterichting van het lemmet, waardoor het op dezelfde manier te hanteren is als een regulier mes. Beide modellen hebben twee verschillende lemmets, met een grove en een fijne kartel. De lemmets zijn in beide gevallen vaatwasmachinegeschikt. De motor is in beide elektrische messen zo gemaakt dat deze zo min mogelijk trilt. Kijk voor meer informatie over de elektrische messen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.