Elektrische messen

Gebruik een elektrisch mes voor het eenvoudig en snel snijden van taart, brood, vlees en ook diepgevroren producten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Elektrische messen

Een elektrisch mes kopen
Door sommige producten snijden is niet altijd gemakkelijk, zeker wanneer u last van uw handen heeft. Wanneer u veel achter elkaar moet snijden of u door bevroren producten moet snijden kan een elektrisch mes de oplossing bieden. Deze messen hebben een lemmet dat uit twee delen bestaat, die door een motor ten opzichte van elkaar bewegen, waardoor het mes zelf de snijbeweging al maakt. De grove kartel is voornamelijk bedoeld voor het snijden van brood en diepgevroren producten, en de fijne kartel is voor zachtere producten. Doordat het mes zelf de snijbewegingen maakt ontziet u uw eigen handen.
Elektrische messen bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich twee modellen elektrische messen. Beide modellen zijn afkomstig van de Duitse keukenwarenfabrikant Rommelsbacher. Het model EM150 heeft een zwarte, ergonomische handgreep. De EM120 heeft een handgreep van witte kunststof. De greep van dit model is in de lengterichting van het lemmet, waardoor het op dezelfde manier te hanteren is als een regulier mes. Beide modellen hebben twee verschillende lemmets, met een grove en een fijne kartel. De lemmets zijn in beide gevallen vaatwasmachinegeschikt. De motor is in beide elektrische messen zo gemaakt dat deze zo min mogelijk trilt. Kijk voor meer informatie over de elektrische messen op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.