Florentine Kitchen Knives mes kopen?

De keuze van een serie keukenmessen is één van de meest persoonlijke die men kan maken bij de aankoop van keukenartikelen. Er is keuze uit een breed assortiment uit verschillende landen, ieder met zijn eigen smeedtradities die voortleven in het moderne keukenmes.
Filteren
Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Florentine Kitchen Knives messen

Florentine Kitchen Knives mes kopen?
Florentine Kitchen Knives werd in 2012 opgericht door ontwerper Tomer Botner in de buurt van Florentine, in het zuidwesten van Tel-Aviv. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van keukenmessen in jaarlijkse edities. De Florentine Kitchen Knives worden gebruikt in grote toonaangevende restaurants en door bekende chef-koks. De messen worden in zijn geheel met de hand gemaakt. Elk mes is gemaakt van AEB-L roestvrij staal en voorzien van een eigen nummer. Elk heft kenmerkt zich door de combinatie van hout, leder en messing. Ieder mes is door zijn eigen nummer uniek.
Florentine Kitchen Knives messen bij kookwinkel Oldenhof
Florentine Kitchen Knives messen vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse uitvoeringen. Van steakmessen tot koksmessen en van hakbijlen tot broodmessen. Ieder mes bij kookwinkel Oldenhof is uniek en voorzien van een nummer. Daarnaast is de combinatie van de materialen in het heft bij ieder mes verschillend. Heeft u een specifieke voorkeur voor het heft, neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels om het mes goed te bekijken. Wij helpen u graag verder met uw keuze en vertellen u graag meer over die bijzondere messenmerk.