Florentine Kitchen Knives messen

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Florentine Kitchen Knives messen

Florentine Kitchen Knives mes kopen?
Florentine Kitchen Knives werd in 2012 opgericht door ontwerper Tomer Botner in de buurt van Florentine, in het zuidwesten van Tel-Aviv. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van keukenmessen in jaarlijkse edities. De Florentine Kitchen Knives worden gebruikt in grote toonaangevende restaurants en door bekende chef-koks. De messen worden in zijn geheel met de hand gemaakt. Elk mes is gemaakt van AEB-L roestvrij staal en voorzien van een eigen nummer. Elk heft kenmerkt zich door de combinatie van hout, leder en messing. Ieder mes is door zijn eigen nummer uniek.
Florentine Kitchen Knives messen bij kookwinkel Oldenhof
Florentine Kitchen Knives messen vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse uitvoeringen. Van steakmessen tot koksmessen en van hakbijlen tot broodmessen. Ieder mes bij kookwinkel Oldenhof is uniek en voorzien van een nummer. Daarnaast is de combinatie van de materialen in het heft bij ieder mes verschillend. Heeft u een specifieke voorkeur voor het heft, neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels om het mes goed te bekijken. Wij helpen u graag verder met uw keuze en vertellen u graag meer over die bijzondere messenmerk.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.