Grapefruitmessen

Grapefruitmessen zijn speciaal ontwikkeld voor het uitsnijden van partjes uit een gehalveerde grapefruit. De messen zijn hiervoor gekromd en doorgaans aan beide zijden gekarteld. 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Grapefruitmessen

Een grapefruitmes kopen
Het schillen van een grapefruit kan nog een ingewikkeld maar vooral langdurig klusje zijn. Om zeker te weten dat u het vruchtvlees op een bevredigende manier los krijgt uit de schil kunt u het best een grapefruitmes kopen. Deze messen zijn geknikt en snijden aan twee kanten zodat u het mes tussen de schil en het vruchtvlees kunt steken. Door de grapefruit eerst doormidden te snijden kunt u mooie halve partjes uit de halve vrucht snijden. Hierdoor hoeft u niet nog de witte velletjes van de partjes af te halen, die snijdt u er al vanaf.
Grapefruitmessen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof is een uitgebreide keuze wat betreft grapefruitmessen. Het messenmerk Oldenhof heeft twee verschillende modellen in het assortiment. De een heeft een kunststoffen handgreep en kan daardoor ook in de vaatwasmachine worden schoongemaakt. De ander is voorzien van een kunststoffen greep met drie aluminium bevestigingsnagels. Het Franse Deglon heeft een grapefruitmes met een kunststoffen handgreep dat met een manchet aan het lemmet zit. Fabrikant Dalper levert een eenvoudig, roestvrijstalen grapefruitmes. Het grapefruitmes van het Duitse Rösle is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en is voorzien van een ophangring aan de achterzijde. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.