Nogent messen

De keuze van een serie keukenmessen is één van de meest persoonlijke die men kan maken bij de aankoop van keukenartikelen. Er is keuze uit een breed assortiment uit verschillende landen, ieder met zijn eigen smeedtradities die voortleven in het moderne keukenmes.
Filteren
Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Nogent messen

Nogent messen kopen?
Nogent vervaardigt sinds 1923 messen in de gelijknamige plaats in Frankrijk. De regio waar de plaats Nogent zich bevindt is al eeuwenlang de bakermat van Franse messenmakerijen. Nogent gebruikt de traditie en kennis in deze regio om kwalitatief hoogwaardige messen te produceren. Alle messen worden gemaakt van Molybdeen messenstaal met een hardheid van 57 HRC en worden vanaf de ruwe materialen tot aan het verpakken zeer nauwkeurig gecontroleerd om de kwaliteit van ieder mes te kunnen garanderen. De grootste collectie Nogent messen vindt u bij kookwinkel Oldenhof.
Nogent messen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u diverse series Nogent messen, ieder met hun eigen eigenschappen: de Classic-, Color- en Expert-serie. Zo zijn de Expert messen voorzien van de unieke microkartel ‘Affidenté’, een unieke techniek ontwikkeld door Nogent zelf, waarbij er vier kartels per millimeter gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast heeft de Expert-serie een antibacterieel kunststof heft voor extra hygiëne in de professionele keuken. Natuurlijk vindt u alle Nogent messen online via www.kookwinkel.nl, maar neem ook gerust eens een kijkje in één van onze kookwinkels. Onze specialisten staan klaar om u over onze enorme messencollectie te adviseren.