Oldenhof messen

Producten 1-16 van 76

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 76

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Oldenhof messen

Oldenhof messen kopen?
Naast de bekende merken messen vindt u bij kookwinkel Oldenhof ook messen van ons eigen merk, Oldenhof messen. De messen zijn van een staalkwaliteit die zich kan meten met die van de grote Duitse fabrikanten en zijn Europees fabrikaat. Oldenhof messen bieden wij u in diverse series, van de Basic-serie tot de Classic-serie en van kokmes tot broodmes. Ook voor het onderhoud van uw messen vindt u bij kookwinkel Oldenhof aanzetstalen en voor het veilig vervoeren van messen bieden wij u ook een ruime collectie messentassen aan.
Oldenhof messen die bij u passen
Op zoek naar betaalbare messen van een goede kwaliteit? Neem dan de Oldenhof messen in overweging. Oldenhof messen bieden wij u in diverse soorten en maten. De Basic-serie zijn gestanst uit hoge kwaliteit messenstaal. De heften zijn van kunststof en aangegoten aan het lemmet, hierdoor hebben de huishoudelijke messen een laag gewicht. De Oldenhof Classic messen zijn gemaakt hoge kwaliteit, gesmeed messenstaal. De messen hebben een Duitse vormgeving met een rechte krop, is zwaarder in gewicht en ligt prettig in de hand. Advies nodig over welk mes bij u past? Wij adviseren u graag in één van onze kookwinkels of via onze klantenservice.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.