Otter messen

De keuze van een serie keukenmessen is één van de meest persoonlijke die men kan maken bij de aankoop van keukenartikelen. Er is keuze uit een breed assortiment uit verschillende landen, ieder met zijn eigen smeedtradities die voortleven in het moderne keukenmes.
Filteren
Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Otter messen

Otter messen kopen?
Het bedrijf Otter werd opgericht rond 1840 in een kleine watermolen in Solingen door de gebroeders Berns. De messen van Otter worden tot op de dag van vandaag op ambachtelijke wijze vervaardigd in een kleine werkplaats in Solingen. Dit resulteert in een collectie messen met een uitmuntende scherpte en verfijnde details in de afwerking. Het assortiment omvat messen voor het huishouden, de tuin of de jacht. De meerderheid van de messen zijn gemaakt van carbonstaal, wat betekent dat de messen hun scherpte lang behouden. Uw Otter messen koopt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof.
Otter messen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment aan Otter zakmessen. De messen kunt u zowel in de keuken als onderweg gebruiken. Naast de messen vindt u bij ons ook speciale hoesjes waarmee u de zakmessen veilig kunt vervoeren. Kom langs in één van onze kookwinkels om het assortiment in de winkel te bewonderen. Heeft u niet de mogelijkheid om langs te komen? Onze messenspecialisten staan ook via onze klantenservice voor u klaar om uw vragen over Otter messen te beantwoorden.