Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Schilmessen en tourneermessen

Schil- en tourneermessen zijn ideaal voor het schillen en schoonmaken van groenten en fruit. In ons assortiment vindt u tourneer- en schilmessen van onder meer merken als Tojiro, Wüsthof en Nogent. 

Producten 1-16 van 69

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 69

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Schilmessen en tourneermessen

Een schilmes kopen
Schilmessen horen misschien wel tot de allereerste basisgereedschappen in de keuken. Natuurlijk zijn er schil- of tourneermesjes voor ieders smaak. Zo kunt u kiezen uit modellen met een recht of juist een gekromd lemmet. Vrijwel alle messenmerken hebben een schilmes en/of tourneermes in de ontwerplijnen die zij voeren. Hierdoor kunt u het mes laten aansluiten bij uw bestaande messenverzameling. Een schilmes gebruikt u, zoals de naam al zegt, om groente of fruit te schillen. Daar kunt u een tourneermes natuurlijk ook voor gebruiken, al is dat ontworpen om groenten te tourneren. Dan snijdt u een tonnetje van groente, met gelijke zijden. Het gekromde lemmet is zo vormgegeven om perfect te tourneren.
Schilmessen en tourneermessen bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof zit een grote hoeveelheid schilmessen en tourneermessen. Van het merk Oldenhof is er een uitgebreide selectie aan verschillende kleine messen. De eenvoudigste modellen zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een kunststof handgreep. Daarnaast voert dit merk twee keukenmessenlijnen, waarin ook schil- en tourneermessen zitten. Wüsthof, Zwilling en Güde produceren ook messenlijnen in Europees staal, elk met eigen vormgeving en afwerking. Ook de Japanse producenten Tojiro, Global en Kai vervaardigen messen, deze zijn gemaakt van een hardere staalsoort. Verschillende andere merken produceren ook schilmessen in uiteenlopende uitvoeringen. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.