Steakmessen

Steakmessen worden aan tafel gebruikt, veelal voor het snijden van bereid vlees. Steakmessen zijn verkrijgbaar mét en zonder kartel.

Producten 1-16 van 166

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 166

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Steakmessen

Steakmessen kopen?
Steakmessen gebruikt u voor het snijden van bereid vlees op het bord en zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Het grootste verschil in steakmessen zit in het lemmet. Sommige steakmessen zijn voorzien van een glad lemmet, anderen zijn voorzien van een kartel. Steakmessen zonder kartel snijden het vlees zonder de vezel los te trekken, waardoor het vlees malser en sappiger zal blijven. Wel dienen deze messen regelmatig aangezet of geslepen te worden. Gekartelde steakmessen behouden hun scherpte veel langer doordat de kartels als een zaag fungeren. Ze zijn hierdoor veel eenvoudiger in gebruik en onderhoud.
Steakmessen bij kookwinkel Oldenhof
Steakmessen vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse soorten, merken en prijsklassen. De steakmessen van Laguiole en Aubrac zijn bijvoorbeeld volledig met de hand vervaardigd, hebben een glad lemmet en zijn los, in een set en als klapmes te verkrijgen. De belangrijkste keuze die u bij het kopen van een steakmes dient te maken, is of u een steakmes met of zonder kartel wenst. Heeft u vragen over de aanschaf van een steakmes? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice of om langs te komen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.