Laguiole en Aubrac steakmessen

Producten 1-16 van 98

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 98

Van hoog naar laag sorteren

Spuitwater in een handomdraai!

Inspiratieproducten

03-04-2017, Door: Maarten

Wordt wegwijs in de verschillende lijnen van Tojiro
Lees verder

Hawaïaanse poké

Inspiratieproducten

20-01-2017, Door: Annemijn

Poké bowls zijn helemaal on trend en hier vindt u het recept van één van onze favorieten!
Lees verder

Laguiole en Aubrac steakmessen

Laguiole en Aubrac steakmessen kopen?
Onder de naam Laguiole worden veel steakmessen geproduceerd. De steakmessen van Laguiole en Aubrac zijn echter een specifieke soort die met de hand worden gemaakt in Aubrac, Frankrijk. De kwaliteit van de Laguiole en Aubrac messen is direct voelbaar en zichtbaar. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals buffelhoorn of olijfhout, in combinatie met de prachtige afwerking van het metaal maakt een Laugiole en Aubrac steakmes duidelijk onderscheidend. De productie van een Laguiole en Aubrac mes wordt door één persoon uitgevoerd, waardoor elk mes de unieke kwaliteiten van de maker heeft. Iedere messenmaker heeft zijn eigen handmerk die u terugziet in heft het van de messen: de rug van het mes heeft een metalen inleg waarvan het patroon verschilt per messenmaker.
Laguiole en Aubrac steakmessen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een zeer uitgebreid assortiment Lagiuole en Aubrac messen. Doordat ieder mes van begin tot eind met de hand wordt gemaakt, is ieder mes uniek. Het heft van de messen zijn gemaakt van diverse materialen, van zegge en buffelhoorn tot walnoothout en eikenhout. Door het gebruik van natuurlijk materialen zijn alle messen verschillend, zelfs wanneer u een set koopt. Steakmessen van Laguiole en Aubrac koopt u bij kookwinkel Oldenhof per stuk of in een set van vier of zes stuks. Advies nodig over de steakmessen? Of wilt u meer informatie? Kom langs in één van ons kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.