Zwilling messen

Producten 1-16 van 51

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 51

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spuitwater in een handomdraai!

Inspiratieproducten

03-04-2017, Door: Maarten

Bruisend water in een handomdraai
Lees verder

Hawaïaanse poké

Inspiratieproducten

20-01-2017, Door: Annemijn

Poké bowls zijn helemaal on trend en hier vindt u het recept van één van onze favorieten!
Lees verder

Zwilling messen

Zwilling messen kopen?
Het Duitse Zwilling bestaat sinds 1731 en wordt inmiddels wereldwijd verkocht. De messen van Zwilling staan bekend om hun topkwaliteit. Om de kwaliteit van de messen te blijven waarborgen zorgt Zwilling sinds 1965 zelf voor de staalproductie. Zwilling heeft diverse messenseries uitgebracht zoals Twin Cuisine, Four Star, Five Star en Pro. Zwilling varieert de heftontwerpen van de messen zodanig, zodat er altijd een type is dat goed in uw hand ligt. De messen van Zwilling worden tijdens de fabricage ijsgehard. Hierdoor wordt de structuur van het mes verbeterd en de roestbestendigheid vergroot.
Zwilling messen bij kookwinkel Oldenhof
Bent u op zoek naar messen van Zwilling? Kookwinkel Oldenhof biedt een zeer groot assortiment Zwilling messen aan. In ons assortiment vindt u onder andere de series Four Star, Twin Cuisine, Pro en Professional S. De messen van Zwilling zijn los te verkrijgen, per set of met een messenblok. Bent u op zoek naar een goede basis voor al het snijwerk in uw keuken? Dan is de Zwilling Professional S messenset zeer geschikt. Naast de messen van Zwilling vindt u in ons assortiment ook diverse accessoires zoals een messentas, messenslijper, aanzetstaal en diverse scharen. Heeft u advies nodig over de messen van Zwilling? Onze specialisten adviseren u graag in één van onze kookwinkels!

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.