Aanzetstalen

Gebruik een aanzetstaal om uw messen in goede conditie te houden. Bij Oldenhof vindt u onder andere aanzetstalen van merken als Deglon, Fisscher en Güde.

Producten 1-16 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Aanzetstalen

Aanzetstaal kopen?
U gebruikt een aanzetstaal voor het dagelijks onderhoud van uw messen. Met een aanzetstaal zet u de snede van uw mes opnieuw recht en verwijdert u de (onzichtbare) braampjes in het lemmet. Ondanks dat u het net aangezette mes als scherper ervaart, is het feitelijk net zo scherp als voor het aanzetten. Doordat de snede weer netjes recht is, heeft het mes minder weerstand bij het snijden. Wilt u een mes toch slijpen? Dan kunt u gebruik maken van een slijpstaaf. Een aanzetstaal of slijpstaaf koopt u bij kookwinkel Oldenhof!
Aanzetstalen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment aan metalen aanzetstalen. Kies voor exemplaar die bij uw messenset past of ga voor een aanzetstaal van het bekende merk Fischer. Ook kunt u ervoor kiezen een gevuld messenblok te kopen, veelal zit hier een aanzetstaal bij inbegrepen. Voor het echte slijpwerk kunt u ervoor kiezen een slijpstaaf te gebruiken. Een slijpstaaf heeft vaak een keramieken coating waardoor u het mes écht kunt slijpen. Advies nodig over onze aanzetstalen of slijpstaven? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.