Aanzetstalen

Gebruik een aanzetstaal om uw messen in goede conditie te houden. Bij Oldenhof vindt u onder andere aanzetstalen van merken als Deglon, Fisscher en Güde.

Producten 17-23 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Aanzetstalen

Aanzetstaal kopen?
U gebruikt een aanzetstaal voor het dagelijks onderhoud van uw messen. Met een aanzetstaal zet u de snede van uw mes opnieuw recht en verwijdert u de (onzichtbare) braampjes in het lemmet. Ondanks dat u het net aangezette mes als scherper ervaart, is het feitelijk net zo scherp als voor het aanzetten. Doordat de snede weer netjes recht is, heeft het mes minder weerstand bij het snijden. Wilt u een mes toch slijpen? Dan kunt u gebruik maken van een slijpstaaf. Een aanzetstaal of slijpstaaf koopt u bij kookwinkel Oldenhof!
Aanzetstalen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment aan metalen aanzetstalen. Kies voor exemplaar die bij uw messenset past of ga voor een aanzetstaal van het bekende merk Fischer. Ook kunt u ervoor kiezen een gevuld messenblok te kopen, veelal zit hier een aanzetstaal bij inbegrepen. Voor het echte slijpwerk kunt u ervoor kiezen een slijpstaaf te gebruiken. Een slijpstaaf heeft vaak een keramieken coating waardoor u het mes écht kunt slijpen. Advies nodig over onze aanzetstalen of slijpstaven? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.