Professionele mandolines

Gebruik een professionele mandoline voor het eenvoudig en snel snijden van plakjes, juliennes, blokjes en ruitjes van groenten en fruit. Professionele mandolines zijn er van merken als Benriner en De Buyer. 

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Mandolines

Snel snijwerk en precieze plakjes
Om op de gemakkelijkste manier heel snel en precies te snijden kunt u het best een mandoline kopen. Een mandoline is een schaaf, gemaakt van kunststof, metaal of hout, waarin een mes bevestigd is. Bij veel modellen is de hoogte van het mes instelbaar, waardoor u zelf kunt bepalen hoe dik de plakken zijn die u snijdt. Omdat het mes steeds op dezelfde dikte staat kunt u met een mandoline snel en gemakkelijk uniforme plakjes snijden. Bij het aanschaffen van een mandoline is het belangrijk dat u rekening houdt met waar u de schaaf voor wilt gebruiken. Mocht u veel kolen of andere brede groentes willen snijden, dan heeft u een mandoline nodig die breed genoeg is. De meest veelzijdige mandolines zijn voorzien van een meerdere opties, om bijvoorbeeld ook julienne en geribbelde plakken te kunnen snijden.
Mandolines en schaven
Kookwinkel Oldenhof heeft een uitgebreid assortiment mandolines. De meest eenvoudige vorm hebben de houten rasp en koolrasp. De messen in dit type mandoline zitten vast en hiermee kunt u snel en gelijkmatig groente snijden. Koolraspen hebben dubbele messen, waardoor u dubbel zo snel kunt snijden. Met een verstelbare handmandoline heeft u iets meer mogelijkheden, omdat u het mes in hoogte kunt verstellen. De meer volledige mandolines, van bijvoorbeeld De Buyer of Benriner, hebben meerdere mesjes of opzetstukjes. Hierdoor kunt u verschillende snijbereidingen in een handomdraai verrichten. Kom langs in één van onze kookwinkels of kijk online op www.kookwinkel.nl.