Professionele mandolines

Gebruik een professionele mandoline voor het eenvoudig en snel snijden van plakjes, juliennes, blokjes en ruitjes van groenten en fruit. Professionele mandolines zijn er van merken als Benriner en De Buyer. 

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Professionele mandolines

Professionele mandoline kopen?
Voor het snel snijden van plakjes met een uniforme dikte gebruikt u in de professionele keuken een mandoline. Met een mandoline schaaft u harde en zachte groente- en fruitsoorten in diverse diktes. Naast de gangbare schaafmodellen zijn er ook de Japanse mandolines die lange matten van harde groenten kunnen snijden. Professionele mandolines zijn op vele manieren inzetbaar en af te stellen, zodat u altijd de gewenste dikte kunt bereiken. De vlijmscherpe messen zorgen voor veilig, licht en snel snijden. Uw professionele mandoline koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Professionele mandolines bij kookwinkel Oldenhof
Professionele mandolines vindt u bij kookwinkel Oldenhof van diverse merken. Het meest bekende merk is Benriner. Deze mandolines beschikken over een vlijmscherp mes dat op dikte in te stellen is. Zo kunt u plakjes snijden met een dikte variërend tussen 0,2 mm en 5 mm. Wilt u meer weten over onze professionele mandolines? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle. Bestellen kan ook eenvoudig en snel via www.kookwinkel.nl.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.