Mijn Franse keuken

geen
Meer dan 100 recepten van Franse marktpleinen, bergen en kusten.

Rachel Khoo gaat op een culinaire ontdekkingstocht langs Franse marktpleinen bergen en kusten. Ze laat je proeven van Bretonse appeltaart en hartige zandkoekjes, van een verrassende uiensoep met zoethout uit Lyon, van een wortel-tarte tatin en knapperige kip met rode wijn uit Bordeaux, van cannelloni uit Nice en ananastaartjes uit Saint Tropez. Een boek vol bijzondere recepten met het beste uit twee werelden: de Franse keuken en het je ne sais quoi van Rachel Khoo. Bon voyage et bon appétit!

Rachel Khoo kookte over de hele wereld voor ze doorbrak met Chez Rachel , haar eerste kookboek, en het bijbehorende tv-programma. Ze ontving internationaal lovende recensies voor haar moderne interpretatie van de klassieke Franse keuken. Rachel schrijft elke week een column voor The London Evening Standard en woont afwisselend in Londen en Parijs.
€ 20,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Meer dan 100 recepten van Franse marktpleinen, bergen en kusten.

Rachel Khoo gaat op een culinaire ontdekkingstocht langs Franse marktpleinen bergen en kusten. Ze laat je proeven van Bretonse appeltaart en hartige zandkoekjes, van een verrassende uiensoep met zoethout uit Lyon, van een wortel-tarte tatin en knapperige kip met rode wijn uit Bordeaux, van cannelloni uit Nice en ananastaartjes uit Saint Tropez. Een boek vol bijzondere recepten met het beste uit twee werelden: de Franse keuken en het je ne sais quoi van Rachel Khoo. Bon voyage et bon appétit!

Rachel Khoo kookte over de hele wereld voor ze doorbrak met Chez Rachel , haar eerste kookboek, en het bijbehorende tv-programma. Ze ontving internationaal lovende recensies voor haar moderne interpretatie van de klassieke Franse keuken. Rachel schrijft elke week een column voor The London Evening Standard en woont afwisselend in Londen en Parijs.

Meer dan 100 recepten van Franse marktpleinen, bergen en kusten.

Rachel Khoo gaat op een culinaire ontdekkingstocht langs Franse marktpleinen bergen en kusten. Ze laat je proeven van Bretonse appeltaart en hartige zandkoekjes, van een verrassende uiensoep met zoethout uit Lyon, van een wortel-tarte tatin en knapperige kip met rode wijn uit Bordeaux, van cannelloni uit Nice en ananastaartjes uit Saint Tropez. Een boek vol bijzondere recepten met het beste uit twee werelden: de Franse keuken en het je ne sais quoi van Rachel Khoo. Bon voyage et bon appétit!

Rachel Khoo kookte over de hele wereld voor ze doorbrak met Chez Rachel , haar eerste kookboek, en het bijbehorende tv-programma. Ze ontving internationaal lovende recensies voor haar moderne interpretatie van de klassieke Franse keuken. Rachel schrijft elke week een column voor The London Evening Standard en woont afwisselend in Londen en Parijs.

Meer informatie
Aantal pagina's 287
Merk Kookboek
Artikelnummer 9789021555980
Auteur Rachel Khoo
ISBN 9789021555980
Taal Nederlands
Thema frans
Uitgever Kosmos Uitgevers
Uitvoering hardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice