Minibijbel Bakken

Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.

Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen.

Geïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deeg.

Ruim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voorzetten.
Normale prijs € 10,00 Speciale prijs € 5,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €75,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.

Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen.

Geïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deeg.

Ruim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voorzetten.

Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.

Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen.

Geïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deeg.

Ruim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voorzetten.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkKookboek
Artikelnummer9789048312238
EAN9789048312238
AuteurCatherine Atkinson
ISBN9789048312238
TaalNederlands
Themabakken
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice