Minibijbel Curry's

Een unieke verzameling heerlijke, authentieke curry's uit alle delen van het Indiase subcontinent, Thailand, Myanmar, Vietnam, Maleisië, Indonesië en de Filipijnen.

De uitgebreide inleiding besteedt aandacht aan de culturen in India en Zuidoost-Azië. Door de beschrijving van de bereidingswijze en het gebruik van de belangrijkste ingrediënten - kruiden, specerijen en aromaten, kerriepoeder en currypasta - zult u de kunst van de bereiding van curry's ontdekken.

Meer dan 150 traditionele recepten voor vegetarische, vlees-, kip- en viscurry's, rijstgerechten, noedels en broodsoorten, tafelzuren, chutney's, raita's en sambals.

Elk recept is voorzien van een kleurenfoto en stap-voor-stap instructies.

€ 10,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Een unieke verzameling heerlijke, authentieke curry's uit alle delen van het Indiase subcontinent, Thailand, Myanmar, Vietnam, Maleisië, Indonesië en de Filipijnen.

De uitgebreide inleiding besteedt aandacht aan de culturen in India en Zuidoost-Azië. Door de beschrijving van de bereidingswijze en het gebruik van de belangrijkste ingrediënten - kruiden, specerijen en aromaten, kerriepoeder en currypasta - zult u de kunst van de bereiding van curry's ontdekken.

Meer dan 150 traditionele recepten voor vegetarische, vlees-, kip- en viscurry's, rijstgerechten, noedels en broodsoorten, tafelzuren, chutney's, raita's en sambals.

Elk recept is voorzien van een kleurenfoto en stap-voor-stap instructies.

Een unieke verzameling heerlijke, authentieke curry's uit alle delen van het Indiase subcontinent, Thailand, Myanmar, Vietnam, Maleisië, Indonesië en de Filipijnen.

De uitgebreide inleiding besteedt aandacht aan de culturen in India en Zuidoost-Azië. Door de beschrijving van de bereidingswijze en het gebruik van de belangrijkste ingrediënten - kruiden, specerijen en aromaten, kerriepoeder en currypasta - zult u de kunst van de bereiding van curry's ontdekken.

Meer dan 150 traditionele recepten voor vegetarische, vlees-, kip- en viscurry's, rijstgerechten, noedels en broodsoorten, tafelzuren, chutney's, raita's en sambals.

Elk recept is voorzien van een kleurenfoto en stap-voor-stap instructies.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkKookboek
Artikelnummer9789048308385
EAN9789048308385
AuteurMridula Baljekar
ISBN9789048308385
TaalNederlands
Themaaziatisch
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice