Minibijbel Inmaken : het complete boek over jam, gelei, tafelzuur, relish en chutney

De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol.

Een beschrijving van alle soorten conserven, van vruchtenpasta, jam en gelei tot pittige conserveren als tafelzuur, relish, chutney en mosterd.

Meer dan 150 heerlijke recepten, waaronder klassiekers als zwartebessenjam en eigentijdse combinaties als rabarber-mandarijnchutney.

Dankzij de eenvoudige, rijk geïllustreerde aanwijzingen en meer dan 450 prachtige foto's krijgt u altijd een perfect resultaat.

€ 10,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol.

Een beschrijving van alle soorten conserven, van vruchtenpasta, jam en gelei tot pittige conserveren als tafelzuur, relish, chutney en mosterd.

Meer dan 150 heerlijke recepten, waaronder klassiekers als zwartebessenjam en eigentijdse combinaties als rabarber-mandarijnchutney.

Dankzij de eenvoudige, rijk geïllustreerde aanwijzingen en meer dan 450 prachtige foto's krijgt u altijd een perfect resultaat.

De Minibijbel Inmaken is een compleet naslagwerk voor wie de kunst van het conserveren onder de knie wil krijgen: alles komt aan de orde, van het maken van jam en gelei tot het inleggen in zout, suiker, azijn en alcohol.

Een beschrijving van alle soorten conserven, van vruchtenpasta, jam en gelei tot pittige conserveren als tafelzuur, relish, chutney en mosterd.

Meer dan 150 heerlijke recepten, waaronder klassiekers als zwartebessenjam en eigentijdse combinaties als rabarber-mandarijnchutney.

Dankzij de eenvoudige, rijk geïllustreerde aanwijzingen en meer dan 450 prachtige foto's krijgt u altijd een perfect resultaat.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkKookboek
Artikelnummer9789048308279
EAN9789048308279
AuteurCatherine Atkinson, Maggie Mayhew
ISBN9789048308279
TaalNederlands
Themagroenten, fruit en salade, kooktechnieken
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice