Minibijbel Vlees, wild en gevogelte

Alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte.

Technieken en tips voor elke (voor)bereidingswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees.

Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur.

Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches en lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.
€ 10,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €75,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte.

Technieken en tips voor elke (voor)bereidingswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees.

Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur.

Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches en lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.

Alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte.

Technieken en tips voor elke (voor)bereidingswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees.

Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur.

Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches en lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkKookboek
Artikelnummer9789048308361
EAN9789048308361
AuteurKeith Richmond, Lucy Knox
ISBN9789048308361
TaalNederlands
Themavlees, wild en gevogelte
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice