Mixtie - verhalen uit de keuken van Ap Halen

Mixtie gaat over Ap Halen, over herinneringen, disco en nasi rames. Over Facebook, dansen, toeval en film. Over gevoel, leuke ontmoetingen, Indo's en Indië. Over familie, vrienden en liefde en geluk, heel veel geluk.

Het prachtig door Marijke van der Graaf vormgegeven boek is meer dan een kookboek. Het trakteert de lezer op unieke verhalen en commentaren van aphalers; de mensen die de weg naar zijn huiskamerrestaurant al kennen en die zijn eten lekker vinden! Het staat vol wetenswaardigheden over Aps herkomst en Indisch eten en interviews met de vaste klanten die hij over de vloer krijgt. En waar komt die kookkunst vandaan? Ap zegt: 'Traditioneel? Authentiek? Volgens grootmoeders recept? Geen idee, ik doe ook maar wat.'

Toen in april 2011 Ap Halen (een woordspeling van 'afhalen') ondergronds van start ging was Ap nog een leek op kookgebied. In november 2012 startte hij in de Fabriek in Delfshaven. En zo begon het allemaal: Ap Halen is een afhaalzaakje voor Indisch eten. Een handjevol vertrouwde en minder vertrouwde gerechten; iedere dag verrassend verschillend maar wel vers en voordelig. Neem plaats aan die ene tafel of op de bank met je bord op schoot! Bij Ap éét je niet alleen Indisch, je leert ook over Indisch zijn en het Indische gevoel in heden en verleden.
€ 22,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Mixtie gaat over Ap Halen, over herinneringen, disco en nasi rames. Over Facebook, dansen, toeval en film. Over gevoel, leuke ontmoetingen, Indo's en Indië. Over familie, vrienden en liefde en geluk, heel veel geluk.

Het prachtig door Marijke van der Graaf vormgegeven boek is meer dan een kookboek. Het trakteert de lezer op unieke verhalen en commentaren van aphalers; de mensen die de weg naar zijn huiskamerrestaurant al kennen en die zijn eten lekker vinden! Het staat vol wetenswaardigheden over Aps herkomst en Indisch eten en interviews met de vaste klanten die hij over de vloer krijgt. En waar komt die kookkunst vandaan? Ap zegt: 'Traditioneel? Authentiek? Volgens grootmoeders recept? Geen idee, ik doe ook maar wat.'

Toen in april 2011 Ap Halen (een woordspeling van 'afhalen') ondergronds van start ging was Ap nog een leek op kookgebied. In november 2012 startte hij in de Fabriek in Delfshaven. En zo begon het allemaal: Ap Halen is een afhaalzaakje voor Indisch eten. Een handjevol vertrouwde en minder vertrouwde gerechten; iedere dag verrassend verschillend maar wel vers en voordelig. Neem plaats aan die ene tafel of op de bank met je bord op schoot! Bij Ap éét je niet alleen Indisch, je leert ook over Indisch zijn en het Indische gevoel in heden en verleden.

Mixtie gaat over Ap Halen, over herinneringen, disco en nasi rames. Over Facebook, dansen, toeval en film. Over gevoel, leuke ontmoetingen, Indo's en Indië. Over familie, vrienden en liefde en geluk, heel veel geluk.

Het prachtig door Marijke van der Graaf vormgegeven boek is meer dan een kookboek. Het trakteert de lezer op unieke verhalen en commentaren van aphalers; de mensen die de weg naar zijn huiskamerrestaurant al kennen en die zijn eten lekker vinden! Het staat vol wetenswaardigheden over Aps herkomst en Indisch eten en interviews met de vaste klanten die hij over de vloer krijgt. En waar komt die kookkunst vandaan? Ap zegt: 'Traditioneel? Authentiek? Volgens grootmoeders recept? Geen idee, ik doe ook maar wat.'

Toen in april 2011 Ap Halen (een woordspeling van 'afhalen') ondergronds van start ging was Ap nog een leek op kookgebied. In november 2012 startte hij in de Fabriek in Delfshaven. En zo begon het allemaal: Ap Halen is een afhaalzaakje voor Indisch eten. Een handjevol vertrouwde en minder vertrouwde gerechten; iedere dag verrassend verschillend maar wel vers en voordelig. Neem plaats aan die ene tafel of op de bank met je bord op schoot! Bij Ap éét je niet alleen Indisch, je leert ook over Indisch zijn en het Indische gevoel in heden en verleden.

Meer informatie
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789402601770
EAN9789402601770
AuteurAlbert Kokosky Deforchaux
ISBN9789402601770
Themaaziatisch
UitgeverAerial Media Company
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice