Moderne Kunst Desserts

geen
Cakes, koekjes en desserts in de vorm van bekende kunstwerken.

20 Desserts à la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. Eat Your Art Out!

Deze kunstwerkjes zijn praktisch uitvoerbaar en een lust voor het oog. De receptuur geeft een handige en stap voor stap werkwijze om een kunstwerk in een fantastisch dessert om te zetten. Caitlin Freeman is chef bij de Blue Bottle Café van het San Francisco Museum of Modern Art. Ze weet de lezer te boeien met leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en kunstenaars. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer!
Normale prijs € 24,99 Speciale prijs € 20,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Cakes, koekjes en desserts in de vorm van bekende kunstwerken.

20 Desserts à la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. Eat Your Art Out!

Deze kunstwerkjes zijn praktisch uitvoerbaar en een lust voor het oog. De receptuur geeft een handige en stap voor stap werkwijze om een kunstwerk in een fantastisch dessert om te zetten. Caitlin Freeman is chef bij de Blue Bottle Café van het San Francisco Museum of Modern Art. Ze weet de lezer te boeien met leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en kunstenaars. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer!

Cakes, koekjes en desserts in de vorm van bekende kunstwerken.

20 Desserts à la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. Eat Your Art Out!

Deze kunstwerkjes zijn praktisch uitvoerbaar en een lust voor het oog. De receptuur geeft een handige en stap voor stap werkwijze om een kunstwerk in een fantastisch dessert om te zetten. Caitlin Freeman is chef bij de Blue Bottle Café van het San Francisco Museum of Modern Art. Ze weet de lezer te boeien met leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en kunstenaars. Zo smaakt kunstgeschiedenis naar meer!

Meer informatie
Aantal pagina's216
MerkKookboek
Artikelnummer9789089896278
AuteurCaitlin Freeman
ISBN9789089896278
TaalNederlands
Themabakken, desserts
UitgeverTerra
Uitvoeringsoftcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice