Mosselen uit het atelier van Léon
Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! Mosselen geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet.
De klassieker onder mosselgerechten, moule marinières, wordt bereid met gesmolten gezoeten boter, sjalot, witte wijn en verse peterselie. Als je van kaas houdt, zul je een voorkeur hebben voor mosselen met roquefort. Of prikkel je smaakpapillen met zuidelijke samen zoals knoflook, Provençaalse kruiden, zwarte olijven en olijfolie. En wil je eens iets anders, experimenteer dan met saffraan, groene paprika en bieslook; tijm en knoflook; of verse tomaat en bladpeterselie.
Varieer in je bereidingen; koken, bakken, en cocotte, marineren, gratineren, of en papillotes. Natuurlijk geserveerd met een lepel eigengemaakte mayonaise en versgebakken friet.
De klassieker onder mosselgerechten, moule marinières, wordt bereid met gesmolten gezoeten boter, sjalot, witte wijn en verse peterselie. Als je van kaas houdt, zul je een voorkeur hebben voor mosselen met roquefort. Of prikkel je smaakpapillen met zuidelijke samen zoals knoflook, Provençaalse kruiden, zwarte olijven en olijfolie. En wil je eens iets anders, experimenteer dan met saffraan, groene paprika en bieslook; tijm en knoflook; of verse tomaat en bladpeterselie.
Varieer in je bereidingen; koken, bakken, en cocotte, marineren, gratineren, of en papillotes. Natuurlijk geserveerd met een lepel eigengemaakte mayonaise en versgebakken friet.
Direct leverbaar
Op voorraad
€ 9,95
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! Mosselen geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet.
De klassieker onder mosselgerechten, moule marinières, wordt bereid met gesmolten gezoeten boter, sjalot, witte wijn en verse peterselie. Als je van kaas houdt, zul je een voorkeur hebben voor mosselen met roquefort. Of prikkel je smaakpapillen met zuidelijke samen zoals knoflook, Provençaalse kruiden, zwarte olijven en olijfolie. En wil je eens iets anders, experimenteer dan met saffraan, groene paprika en bieslook; tijm en knoflook; of verse tomaat en bladpeterselie.
Varieer in je bereidingen; koken, bakken, en cocotte, marineren, gratineren, of en papillotes. Natuurlijk geserveerd met een lepel eigengemaakte mayonaise en versgebakken friet.
De klassieker onder mosselgerechten, moule marinières, wordt bereid met gesmolten gezoeten boter, sjalot, witte wijn en verse peterselie. Als je van kaas houdt, zul je een voorkeur hebben voor mosselen met roquefort. Of prikkel je smaakpapillen met zuidelijke samen zoals knoflook, Provençaalse kruiden, zwarte olijven en olijfolie. En wil je eens iets anders, experimenteer dan met saffraan, groene paprika en bieslook; tijm en knoflook; of verse tomaat en bladpeterselie.
Varieer in je bereidingen; koken, bakken, en cocotte, marineren, gratineren, of en papillotes. Natuurlijk geserveerd met een lepel eigengemaakte mayonaise en versgebakken friet.
Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! Mosselen geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet.
De klassieker onder mosselgerechten, moule marinières, wordt bereid met gesmolten gezoeten boter, sjalot, witte wijn en verse peterselie. Als je van kaas houdt, zul je een voorkeur hebben voor mosselen met roquefort. Of prikkel je smaakpapillen met zuidelijke samen zoals knoflook, Provençaalse kruiden, zwarte olijven en olijfolie. En wil je eens iets anders, experimenteer dan met saffraan, groene paprika en bieslook; tijm en knoflook; of verse tomaat en bladpeterselie.
Varieer in je bereidingen; koken, bakken, en cocotte, marineren, gratineren, of en papillotes. Natuurlijk geserveerd met een lepel eigengemaakte mayonaise en versgebakken friet.
De klassieker onder mosselgerechten, moule marinières, wordt bereid met gesmolten gezoeten boter, sjalot, witte wijn en verse peterselie. Als je van kaas houdt, zul je een voorkeur hebben voor mosselen met roquefort. Of prikkel je smaakpapillen met zuidelijke samen zoals knoflook, Provençaalse kruiden, zwarte olijven en olijfolie. En wil je eens iets anders, experimenteer dan met saffraan, groene paprika en bieslook; tijm en knoflook; of verse tomaat en bladpeterselie.
Varieer in je bereidingen; koken, bakken, en cocotte, marineren, gratineren, of en papillotes. Natuurlijk geserveerd met een lepel eigengemaakte mayonaise en versgebakken friet.
Aantal pagina's | 72 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 978-94-6143-195-0 |
EAN | 9789461431950 |
ISBN | 9789461431950 |
Taal | Nederlands |
Thema | schaal- en schelpdieren, vis |
Uitgever | Good Cook |
Uitvoering | hardcover |
Schrijf uw eigen review
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!