Nanban : verwarmende recepten uit Japan

Verwarmende gerechten uit de moderne Japanse keuken.

Nanban staat vol hartige en pittige gerechten die naar meer smaken. Denk aan een kom ramen die bol staat van texturen en smaken, umamirijke, pittige gyoza of smeltend zachte broodjes buikspek. In dit boek geeft Tim Anderson ons het beste van Zuid-Japans streetfood: van de beroemde Saseboburger tot drie recepten voor gefrituurde kip. De recepten variëren van makkelijk tot meer uitdagend. Anderson geeft bovendien veel informatie over de Japanse ingrediënten en hun verkrijgbaarheid en vertelt hoe je ze kunt vervangen als je ze niet kunt vinden.

'Nanban' betekent in het Japans 'Zuidbarbaars' en het was de bijnaam van de eerste Europese kolonisten in Japan. De titel past goed bij Tim Anderson, die door zijn passie voor het nemen van risico's en Japans streetfood de Britse tv-show MasterChef won met een hamburgerrecept. Nanban typeert ook alles wat zo lekker is aan de recepten in dit boek: gedurfde smaken, stevige gerechten en geraffineerde heerlijkheid.

€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Verwarmende gerechten uit de moderne Japanse keuken.

Nanban staat vol hartige en pittige gerechten die naar meer smaken. Denk aan een kom ramen die bol staat van texturen en smaken, umamirijke, pittige gyoza of smeltend zachte broodjes buikspek. In dit boek geeft Tim Anderson ons het beste van Zuid-Japans streetfood: van de beroemde Saseboburger tot drie recepten voor gefrituurde kip. De recepten variëren van makkelijk tot meer uitdagend. Anderson geeft bovendien veel informatie over de Japanse ingrediënten en hun verkrijgbaarheid en vertelt hoe je ze kunt vervangen als je ze niet kunt vinden.

'Nanban' betekent in het Japans 'Zuidbarbaars' en het was de bijnaam van de eerste Europese kolonisten in Japan. De titel past goed bij Tim Anderson, die door zijn passie voor het nemen van risico's en Japans streetfood de Britse tv-show MasterChef won met een hamburgerrecept. Nanban typeert ook alles wat zo lekker is aan de recepten in dit boek: gedurfde smaken, stevige gerechten en geraffineerde heerlijkheid.

Verwarmende gerechten uit de moderne Japanse keuken.

Nanban staat vol hartige en pittige gerechten die naar meer smaken. Denk aan een kom ramen die bol staat van texturen en smaken, umamirijke, pittige gyoza of smeltend zachte broodjes buikspek. In dit boek geeft Tim Anderson ons het beste van Zuid-Japans streetfood: van de beroemde Saseboburger tot drie recepten voor gefrituurde kip. De recepten variëren van makkelijk tot meer uitdagend. Anderson geeft bovendien veel informatie over de Japanse ingrediënten en hun verkrijgbaarheid en vertelt hoe je ze kunt vervangen als je ze niet kunt vinden.

'Nanban' betekent in het Japans 'Zuidbarbaars' en het was de bijnaam van de eerste Europese kolonisten in Japan. De titel past goed bij Tim Anderson, die door zijn passie voor het nemen van risico's en Japans streetfood de Britse tv-show MasterChef won met een hamburgerrecept. Nanban typeert ook alles wat zo lekker is aan de recepten in dit boek: gedurfde smaken, stevige gerechten en geraffineerde heerlijkheid.

Meer informatie
Aantal pagina's255
MerkKookboek
Artikelnummer9789059566606
EAN9789059566606
AuteurTim Anderson
ISBN9789059566606
TaalNederlands
Themaaziatisch
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice