Nigel Slater | Aan tafel

Een kookboek vol snelle gerechten

Het nieuwste boek van Nigel Slater, met meer dan 600 eigentijdse ideeën voor het diner. Het boek is geschikt voor thuiskoks van elk niveau. Voor de dagen waarop je niet zo veel tijd hebt, maar wel een smakelijke maaltijd op tafel wilt zetten.

Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert succesvolle kookprogramma's voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.

€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Een kookboek vol snelle gerechten

Het nieuwste boek van Nigel Slater, met meer dan 600 eigentijdse ideeën voor het diner. Het boek is geschikt voor thuiskoks van elk niveau. Voor de dagen waarop je niet zo veel tijd hebt, maar wel een smakelijke maaltijd op tafel wilt zetten.

Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert succesvolle kookprogramma's voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.

Een kookboek vol snelle gerechten

Het nieuwste boek van Nigel Slater, met meer dan 600 eigentijdse ideeën voor het diner. Het boek is geschikt voor thuiskoks van elk niveau. Voor de dagen waarop je niet zo veel tijd hebt, maar wel een smakelijke maaltijd op tafel wilt zetten.

Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert succesvolle kookprogramma's voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.

Meer informatie
Aantal pagina's439
MerkKookboek
Artikelnummer9789059565197
EAN9789059565197
AuteurNigel Slater
ISBN9789059565197
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants
Uitvoeringsoftcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice