Noma: A Work in Progress

geen
Recepten, Dagboek en Snapshots Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit?

Om antwoord te krijgen te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat: Noma: A Work in Progress.

Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie.

Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met 100 gloednieuwe recepten én het album met 200 spontane foto's, die een uniek kijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht.

Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve geesten van de wereld.

René Redzepi (1977) wordt alom beschouwd als uitvinder van de nieuwe Scandinavische keuken. Nadat hij in enkele van de meest prestigieuze restaurants ter wereld had gewerkt, onder Ferran Adrià bij El Bulli en Thomas Keller in The French Laundry, werd Rezepi in 2003, toen hij nog maar 25 was, chef-kok en mede-oprichter van Noma. Sindsdien heeft hij zich snel ontwikkeld to een van de meest gerespecteerde chef-koks van zijn generatie en heeft hij internationaal veel erkenning gekregen door drie jaar achtereen verkozen te worden tot beste restaurant ter wereld en door Time opgenomen te worden in de lijst van meest invloedrijke personen van 2012. Noma: A Work in Progress is Redzepis tweede boek naNoma: Time and place in Nordic Cuisine,, waarmee hij de James Beard Award won.
Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 29,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Recepten, Dagboek en Snapshots Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit?

Om antwoord te krijgen te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat: Noma: A Work in Progress.

Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie.

Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met 100 gloednieuwe recepten én het album met 200 spontane foto's, die een uniek kijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht.

Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve geesten van de wereld.

René Redzepi (1977) wordt alom beschouwd als uitvinder van de nieuwe Scandinavische keuken. Nadat hij in enkele van de meest prestigieuze restaurants ter wereld had gewerkt, onder Ferran Adrià bij El Bulli en Thomas Keller in The French Laundry, werd Rezepi in 2003, toen hij nog maar 25 was, chef-kok en mede-oprichter van Noma. Sindsdien heeft hij zich snel ontwikkeld to een van de meest gerespecteerde chef-koks van zijn generatie en heeft hij internationaal veel erkenning gekregen door drie jaar achtereen verkozen te worden tot beste restaurant ter wereld en door Time opgenomen te worden in de lijst van meest invloedrijke personen van 2012. Noma: A Work in Progress is Redzepis tweede boek naNoma: Time and place in Nordic Cuisine,, waarmee hij de James Beard Award won.

Recepten, Dagboek en Snapshots Hoe moedig je een van de meest innovatieve restaurants ter wereld aan tot nog meer creativiteit?

Om antwoord te krijgen te krijgen op die vraag heeft René Redzepi een jaar lang een dagboek bijgehouden, en dit is het resultaat: Noma: A Work in Progress.

Noma: A Work in Progress bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum, en vertelt het verhaal van het dagelijks leven van Redzepi en restaurant Noma - van de zoektocht naar nieuwe gerechten tot de successen die horen bij de avant-garde van de gastronomie.

Het dagboek is de kern van Noma: A Work in Progress, en wordt aangevuld met 100 gloednieuwe recepten én het album met 200 spontane foto's, die een uniek kijkje geven in de ingewanden van Noma, het getalenteerde team van chef-koks en Redzepi - de drijvende kracht.

Met een voorwoord van Lars Ulrich en 100 prachtige beelden van fotograaf Ditte Isager is Noma: A Work in Progress een fascinerende set boeken voor iedereen die geïnteresseerd is in een van de meest innovatieve geesten van de wereld.

René Redzepi (1977) wordt alom beschouwd als uitvinder van de nieuwe Scandinavische keuken. Nadat hij in enkele van de meest prestigieuze restaurants ter wereld had gewerkt, onder Ferran Adrià bij El Bulli en Thomas Keller in The French Laundry, werd Rezepi in 2003, toen hij nog maar 25 was, chef-kok en mede-oprichter van Noma. Sindsdien heeft hij zich snel ontwikkeld to een van de meest gerespecteerde chef-koks van zijn generatie en heeft hij internationaal veel erkenning gekregen door drie jaar achtereen verkozen te worden tot beste restaurant ter wereld en door Time opgenomen te worden in de lijst van meest invloedrijke personen van 2012. Noma: A Work in Progress is Redzepis tweede boek naNoma: Time and place in Nordic Cuisine,, waarmee hij de James Beard Award won.

Meer informatie
Aantal pagina's 648
Merk Kookboek
Artikelnummer 9789089896063
Aantal 3-delig
Auteur Rene Redzepi
ISBN 9789089896063
Taal Nederlands
Thema Scandinavisch, bekende chefs en restaurants
Uitgever Phaidon, Terra
Uitvoering Hardcover & softcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice