Oldenhof Hilversum

Centraal gelegen, tussen Utrecht en Amsterdam, vindt u de winkelstad Hilversum. Het compacte centrum van Hilversum is voorzien van alle soorten en maten winkels. Aan de rand van het centrum, in het karakteristieke pand aan de ’s-Gravelandseweg 8, is kookwinkel Oldenhof Hilversum gevestigd. Naast de kookwinkel met een enorm assortiment, kunt u hier ook een bezoek brengen aan Kiosk Oldenhof voor een lekker broodje tijdens de lunch. Liever een kookworkshop volgen? Dat kan in de Oldenhof kookschool op de tweede verdieping aan de ’s-Gravelandseweg. Kom ook bij kookwinkel Oldenhof Hilversum langs voor de Lindenhoff shop-in-shop voor verse groenten, fruit, zuivel en het beste vlees.

Het beste kookgerei bij kookwinkel Oldenhof Hilversum
In kookwinkel Oldenhof Hilversum vindt u het beste kookgerei voor in uw keuken. Van beginnend thuiskok tot echte chef-kok, bij ons vindt u alle keukengereedschappen die u wenst. Aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum vindt u twee zeer ruime etages aan pannen, messen, elektrische keukenapparatuur, espressomachines en barbecues. Ons personeel staat bij kookwinkel Oldenhof Hilversum voor u klaar als u vragen heeft over onze kookspullen. Wij vertellen u graag meer over onze grote collecties pannen, messen, elektrische keukenapparatuur, espressomachines en barbecues.

Service bij kookwinkel Oldenhof Hilversum
Naast het aanschaffen van nieuwe producten kunt u bij kookwinkel Oldenhof Hilversum ook terecht voor reparaties van keukenapparatuur, het slijpen van messen en het onderhoud van uw espressomachine. Loop bij ons binnen en wij helpen u graag!

Bij kookwinkel Oldenhof in Hilversum bent u onder andere aan het juiste adres voor:
  • Pannen
  • Messen
  • Espressomachines
  • Elektrische keukenapparatuur
  • Barbecues
In ons grote assortiment bij kookwinkel Oldenhof Hilversum vindt u onder andere de bekende merken:
  • Le Creuset
  • KitchenAid
  • BK
  • Magimix
  • Jura

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: gesloten
Speciale openingstijden

Koopzondag

Zondag 27 augustus 12:00 - 17:00

Koopzondag

Zondag 24 september 12:00 - 17:00
Agenda Alle demos
Zaterdag 26-08-2017
Stanley & kamado's

Drinken warm of koud houden, koffiezetten, eten warm houden en voedsel meenemen, het kan allemaal met de producten van Stanley. In Hilversum demonstreren we vandaag de veelzijdigheid van de Stanley-producten. Ook staat deze zaterdag in het teken van de Big Green Egg en The Bastard!

Zondag 27-08-2017
Breville Blend Active Pro

In onze winkel in Hilversum demonstreren we u vandaag de Breville Blend Active Pro. Hiermee kunt u verse sapjes en smoothies maken en eenvoudig meenemen!  

Kookwinkel Informatie

Oldenhof Hilversum 's-Gravelandseweg 8, 1211 BR Hilversum,
Noord-Holland Nederland
Telefoon: 035 623 66 26 Mail ons