Ongehutste Pot 2 : het tweede kookschrift van Librije's Atel

Het tweede kookschrift van Librije's Atelier

20 gerechten inclusief stap-voor-stap dvd, wijnadviezen, 47 basisrecepten

In Ongehutste Pot 2 staan 20 recepten uit Librije's Atelier. Het zijn aangepaste Librije-recepten om thuis te maken, altijd met een bijzondere draai. Denk aan kabeljauw met garam masala, bloemkool en hazelnoot of aan de Anjouduif met maïs, bietjes en zwarte olijf. Uiteraard zijn alle gerechten van een wijnadvies voorzien.

Behalve deze tot in de detail uitgewerkte recepten zijn er ook 47 basisrecepten opgenomen. Bijvoorbeeld de court bouillon en de hollandaisesaus, makkelijk te bereiden en ideaal als basis in veel recepten.

Verrassende gerechten die u met plezier op tafel zet!
Direct leverbaar
Op voorraad
€ 14,95
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het tweede kookschrift van Librije's Atelier

20 gerechten inclusief stap-voor-stap dvd, wijnadviezen, 47 basisrecepten

In Ongehutste Pot 2 staan 20 recepten uit Librije's Atelier. Het zijn aangepaste Librije-recepten om thuis te maken, altijd met een bijzondere draai. Denk aan kabeljauw met garam masala, bloemkool en hazelnoot of aan de Anjouduif met maïs, bietjes en zwarte olijf. Uiteraard zijn alle gerechten van een wijnadvies voorzien.

Behalve deze tot in de detail uitgewerkte recepten zijn er ook 47 basisrecepten opgenomen. Bijvoorbeeld de court bouillon en de hollandaisesaus, makkelijk te bereiden en ideaal als basis in veel recepten.

Verrassende gerechten die u met plezier op tafel zet!

Het tweede kookschrift van Librije's Atelier

20 gerechten inclusief stap-voor-stap dvd, wijnadviezen, 47 basisrecepten

In Ongehutste Pot 2 staan 20 recepten uit Librije's Atelier. Het zijn aangepaste Librije-recepten om thuis te maken, altijd met een bijzondere draai. Denk aan kabeljauw met garam masala, bloemkool en hazelnoot of aan de Anjouduif met maïs, bietjes en zwarte olijf. Uiteraard zijn alle gerechten van een wijnadvies voorzien.

Behalve deze tot in de detail uitgewerkte recepten zijn er ook 47 basisrecepten opgenomen. Bijvoorbeeld de court bouillon en de hollandaisesaus, makkelijk te bereiden en ideaal als basis in veel recepten.

Verrassende gerechten die u met plezier op tafel zet!

Meer informatie
MerkLibrije's winkel
Artikelnummer9789491525216
EAN9789491525216
ISBN9789491525216
Themabekende chefs en restaurants
UitgeverLibrije's Uitgeverij
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice