Ons eten - Het ware verhaal van de Nederlandse maaltijd

geen
Het ware verhaal van de nederlandse maaltijd.

Waar haalt Unox de tomaten voor zijn soep? Hoe heeft de karbonade op ons bord geleefd? Wie doet de sla van Albert Heijn in een zakje? Volkskrant journalist Mac van Dinther dook in de wereld achter de Nederlandse maaltijd. Hij keek achter de schermen van de voedselindustrie, maar bezocht ook hun tegenhangers: de Kleinste Soepfabriek, biologische slakwekerij de Klispoel, Zuiver Zuivel en Adahet scharrelvarken.

Alle verhalen en foto's zijn verzameld in Ons Eten, aangevuld met de beste recepten voor tomatensoep, aardappelen, sla, varken en yoghurt, smakelijk gefotografeerd door de Vlaamse fotograaf Tony Le Duc.

Ons Eten is een onthullende speurtocht nar de werkelijkheid achter ons bord. Het is een uniek boek. Nog nooit hebben bedrijven als Unilever, Albert Heijn, VION en FrieslandCampina zo openlijk een inkijk gegeven in hun keuken.
€ 35,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het ware verhaal van de nederlandse maaltijd.

Waar haalt Unox de tomaten voor zijn soep? Hoe heeft de karbonade op ons bord geleefd? Wie doet de sla van Albert Heijn in een zakje? Volkskrant journalist Mac van Dinther dook in de wereld achter de Nederlandse maaltijd. Hij keek achter de schermen van de voedselindustrie, maar bezocht ook hun tegenhangers: de Kleinste Soepfabriek, biologische slakwekerij de Klispoel, Zuiver Zuivel en Adahet scharrelvarken.

Alle verhalen en foto's zijn verzameld in Ons Eten, aangevuld met de beste recepten voor tomatensoep, aardappelen, sla, varken en yoghurt, smakelijk gefotografeerd door de Vlaamse fotograaf Tony Le Duc.

Ons Eten is een onthullende speurtocht nar de werkelijkheid achter ons bord. Het is een uniek boek. Nog nooit hebben bedrijven als Unilever, Albert Heijn, VION en FrieslandCampina zo openlijk een inkijk gegeven in hun keuken.

Het ware verhaal van de nederlandse maaltijd.

Waar haalt Unox de tomaten voor zijn soep? Hoe heeft de karbonade op ons bord geleefd? Wie doet de sla van Albert Heijn in een zakje? Volkskrant journalist Mac van Dinther dook in de wereld achter de Nederlandse maaltijd. Hij keek achter de schermen van de voedselindustrie, maar bezocht ook hun tegenhangers: de Kleinste Soepfabriek, biologische slakwekerij de Klispoel, Zuiver Zuivel en Adahet scharrelvarken.

Alle verhalen en foto's zijn verzameld in Ons Eten, aangevuld met de beste recepten voor tomatensoep, aardappelen, sla, varken en yoghurt, smakelijk gefotografeerd door de Vlaamse fotograaf Tony Le Duc.

Ons Eten is een onthullende speurtocht nar de werkelijkheid achter ons bord. Het is een uniek boek. Nog nooit hebben bedrijven als Unilever, Albert Heijn, VION en FrieslandCampina zo openlijk een inkijk gegeven in hun keuken.

Meer informatie
Aantal pagina's 332
Merk Kookboek
Artikelnummer 9789490028329
Auteur Mac van Dinther, Tony le Duc
ISBN 9789490028329
Taal Nederlands
Thema nederlands en vlaams
Uitgever Exhibitions International
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice