Opinel Carbone No. 08 zakmes 19,3 cm koolstofstaal hout
Het Opinel Carbone No. 08 zakmes is vervaardigd van koolstofstaal met een houten heft. Deze staalsoort heeft door toevoeging van koolstof een grotere hardheid dan gewoon roestvrij staal. Het lemmet is 8,5 centimeter lang en uitgeklapt is het mes 19,3 centimeter lang.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Het Opinel Carbone No. 08 zakmes is vervaardigd van koolstofstaal met een houten heft. Deze staalsoort heeft door toevoeging van koolstof een grotere hardheid dan gewoon roestvrij staal. Het lemmet is 8,5 centimeter lang en uitgeklapt is het mes 19,3 centimeter lang.
Het Opinel Carbone No. 08 zakmes is vervaardigd van koolstofstaal met een houten heft. Deze staalsoort heeft door toevoeging van koolstof een grotere hardheid dan gewoon roestvrij staal. Het lemmet is 8,5 centimeter lang en uitgeklapt is het mes 19,3 centimeter lang.
Opinel Carbone zakmes
Het inklapbare Carbone zakmes van Opinel heeft een spitse punt en is voorzien van een veiligheidsring. Met deze ring kunt u het lemmet ingeklapt en uitgeklapt vergrendelen. Gebruik het mes om mee te snijden, schillen en smeren.
Reinig het Opinel zakmes met warm water en afwasmiddel, en droog grondig af.
Merk | Opinel |
---|---|
Artikelnummer | 113080 |
EAN | 3123841130808 |
Kleur | bruin |
Lengte | 19,5 cm |
Lengte lemmet | 8,5 cm |
Materiaal | hout, staal |
Reiniging | handafwas |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.
