Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Afvalemmers

Uw afvalemmer kan een echte eyecatcher in de keuken zijn. Bij Oldenhof vindt u merken als Wesco en Simplehuman, welke beide een ruime keuze voor elke keuken bieden.

Producten 1-16 van 41

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 41

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Afvalemmers

Een afvalemmer kopen
De keuken is een van de plekken waar men het meeste afval produceert. Om dit te kunnen verwerken is het handig om een goede afvalemmer te kopen. Doordat een goede prullenbak gemakkelijk opent en vooral ook goed sluit komen er geen vervelende geurtjes en vliegjes uit de prullenbak. Ook voor het scheiden van uw afval zijn verschillende geschikte modellen verkrijgbaar, er bestaan meerdere prullenbakken met twee binnenbakken. Naast functioneel kunt u ook uw keuze maken op basis van de vormgeving. De verschillende kleuren en de variatie in vormgeving zorgen ervoor dat het ideale model voor u zeker in onze collectie zit.
Prullenbakken bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende merken en modellen prullenbakken. Het van oorsprong Duitse merk Wesco maakt geëmailleerde prullenbakken, met een retrovormgeving. Naast de cilindrische kickmasters maken zij ook grote rechthoekige prullenbakken met een meer eigentijdse vormgeving. Simplehuman is een Amerikaans merk dat zowel roestvrijstalen prullenbakken produceert, als geëmailleerde, cilindervormige prullenbakken. Voor deze afvalemmers kunt u het best de op maat gemaakte vuilniszakken van Simplehuman gebruiken. Van het merk Oldenhof is er ook een tafelprullenbakje, dat u kunt gebruiken voor uw afval tijdens het koken. Kijk voor het volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.