Messenblokken en magneetstrips

Voor het behoud van uw messen kunt u ze het best opbergen in een messenblok of aan een magneetstrip. Op deze manier kunnen uw messen niet beschadigen en heeft u ze altijd binnen handbereik.

Producten 1-16 van 77

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 77

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Messenblokken en magneetstrips

Messenblok of magneetstrip kopen?
Bewaar uw messen veilig en bereikbaar in een messenblok of aan een magneetstrips. Door uw keukenmessen veilig te bewaren, behouden deze hun scherpte langer. Een messenblok of magneetstrip is tevens vaak een bijzondere blikvanger in de keuken en bieden soms wel plaats tot wel 10 messen! Heeft u al een goede messenset, maar zoekt u een manier op deze op te bergen? Bij kookwinkel Oldenhof kunt u zowel lege messenblokken kopen als blokken gevuld met een messenset.
Messenblokken en magneetstrips bij kookwinkel Oldenhof
Messenblokken en magneetstrips vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse maten, van diverse materialen en in meerdere prijsklassen. Losse messenblokken bieden plaats aan meerdere aantallen en maten messen, zodat u zowel een officemes als een lang vleesmes goed kunt opbergen. Naast het klassieke houten messenblok kunt u ook kiezen voor een modern messenblok met kunststof stokjes waar al uw maten messen in passen. Voor een unieke manier van messen opbergen vindt u bij ons ook magneetstrips, waar uw stalen messen mooi aan blijven kleven. Bekijk voor het gehele assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in onze kookwinkels!