Over Rot 2.0: geactualiseerde versie
Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De vernieuwde editie van 'Over Rot 'gaat nog meer in op onder andere de culinaire toepasbaarheid van gefermenteerde producten: haal meer uit je huisgemaakte miso, zuurkool en zwartebonensaus.
Bovendien komen korte fermentaties meer aan bod en wordt het maken van vegan yoghurt- en vegan kaasvarianten uitgebreid behandeld. Met veel aandacht voor lacto-fermentatie van fruit, talloze variaties in het maken van (hot) sauces, kombucha en azijnen is de geactualiseerde editie van 'Over Rot' meer dan compleet.
Meneer Wateetons neemt je wederom mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. 'Over Rot' is vlot en met humor geschreven en bejubeld in de pers. 'Over Rot' wordt beschouwd als hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren: grondig met stap voor stap uitleg, inclusief originele en smakelijke receptuur.
Bovendien leert Meneer Wateetons hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De vernieuwde editie van 'Over Rot 'gaat nog meer in op onder andere de culinaire toepasbaarheid van gefermenteerde producten: haal meer uit je huisgemaakte miso, zuurkool en zwartebonensaus.
Bovendien komen korte fermentaties meer aan bod en wordt het maken van vegan yoghurt- en vegan kaasvarianten uitgebreid behandeld. Met veel aandacht voor lacto-fermentatie van fruit, talloze variaties in het maken van (hot) sauces, kombucha en azijnen is de geactualiseerde editie van 'Over Rot' meer dan compleet.
Meneer Wateetons neemt je wederom mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. 'Over Rot' is vlot en met humor geschreven en bejubeld in de pers. 'Over Rot' wordt beschouwd als hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren: grondig met stap voor stap uitleg, inclusief originele en smakelijke receptuur.
Bovendien leert Meneer Wateetons hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.
Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. Over Rot 2.0 bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en weetjes, gaat dieper in op de culinaire toepasbaarheid van je gefermenteerde producten, en bevat een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Met maar liefst 400 pagina's bevat het 25% meer informatie!
Kom alles te weten over het fermenteren van groenten, vlees, vis, bonen, granen en zuivel. Meneer Wateetons neemt je stap voor stap én met humor mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Zonder dat we erbij stil staan, eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt bij het ontbijt, koffie op het werk, botterhammen met kaas bij de lunch tot ’s avonds een plakje worst met een biertje.
Over Rot 2.0 is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan met fermenteren. Brouw je eigen bier, cider of wijn en leer Thaise vissaus, Japanse miso of Finse viili-yoghurt bereiden. De mogelijk zijn eindeloos.
Uiteraard is er veel aandacht voor veiligheidsmaatregelen, leer je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet. Met originele en smakelijke receptuur is deze geactualiseerde editie meer dan compleet.
Aantal pagina's | 384 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 978-94-6143-216-2 |
EAN | 9789461432162 |
Auteur | Meneer Wateetons |
ISBN | 9789461432162 |
Taal | Nederlands |
Uitgever | Good Cook |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.