Palomar : ruim 100 gerechten uit het moderne Jeruzalem

Toen The Palomar enkele jaren geleden zijn deuren opende in het Londense Soho, werd het restaurant meteen met juichende kritieken overladen.

Nu verschijnt het gelijknamige kookboek, met ruim 100 gerechten uit het moderne Jeruzalem, geïnspireerd door de rijke culturen van Zuid-Spanje, Noord-Afrika en de Levant.

De recepten brengen niet alleen de intense, uitnodigende smaken uit de keuken van The Palomar tot leven, ze zijn ook makkelijk, snel en met plezier te bereiden. Van labneh, zalmtartaar en coquillecarpaccio tot falafel, baba ganoush en buikspek met ras el hanout en Israëlische couscous; dit boek bevat alle smaken die de keuken van Jeruzalem zo populair maken.

The Palomar opende zijn deuren in de zomer van 2014 in Londen. Iedereen die in het intieme restaurant met 34 couverts komt eten wordt overweldigd door de smaken, kleuren en geuren van het eten. De gerechten zijn geïnspireerd op familietradities, invloeden, ontmoetingen en reisbestemmingen.
€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Toen The Palomar enkele jaren geleden zijn deuren opende in het Londense Soho, werd het restaurant meteen met juichende kritieken overladen.

Nu verschijnt het gelijknamige kookboek, met ruim 100 gerechten uit het moderne Jeruzalem, geïnspireerd door de rijke culturen van Zuid-Spanje, Noord-Afrika en de Levant.

De recepten brengen niet alleen de intense, uitnodigende smaken uit de keuken van The Palomar tot leven, ze zijn ook makkelijk, snel en met plezier te bereiden. Van labneh, zalmtartaar en coquillecarpaccio tot falafel, baba ganoush en buikspek met ras el hanout en Israëlische couscous; dit boek bevat alle smaken die de keuken van Jeruzalem zo populair maken.

The Palomar opende zijn deuren in de zomer van 2014 in Londen. Iedereen die in het intieme restaurant met 34 couverts komt eten wordt overweldigd door de smaken, kleuren en geuren van het eten. De gerechten zijn geïnspireerd op familietradities, invloeden, ontmoetingen en reisbestemmingen.

Toen The Palomar enkele jaren geleden zijn deuren opende in het Londense Soho, werd het restaurant meteen met juichende kritieken overladen.

Nu verschijnt het gelijknamige kookboek, met ruim 100 gerechten uit het moderne Jeruzalem, geïnspireerd door de rijke culturen van Zuid-Spanje, Noord-Afrika en de Levant.

De recepten brengen niet alleen de intense, uitnodigende smaken uit de keuken van The Palomar tot leven, ze zijn ook makkelijk, snel en met plezier te bereiden. Van labneh, zalmtartaar en coquillecarpaccio tot falafel, baba ganoush en buikspek met ras el hanout en Israëlische couscous; dit boek bevat alle smaken die de keuken van Jeruzalem zo populair maken.

The Palomar opende zijn deuren in de zomer van 2014 in Londen. Iedereen die in het intieme restaurant met 34 couverts komt eten wordt overweldigd door de smaken, kleuren en geuren van het eten. De gerechten zijn geïnspireerd op familietradities, invloeden, ontmoetingen en reisbestemmingen.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789059566927
EAN9789059566927
AuteurPalomar
ISBN9789059566927
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants, midden-oosten
UitgeverCarrera
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice