Alessi pannen

Filteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Alessi pannen

Alessi pannen kopen?
Fabrikant Alessi fabriceert al sinds 1921 haar pannen. De pannen blinken niet alleen uit in kwaliteit. Door de samenwerking met een groot aantal designers zijn de pannen ook een lust voor het oog. De pannen staan prachtig op zowel het fornuis als op tafel. Alessi pannen zijn gemaakt van roestvrij staal en aluminium, wat zorgt voor een optimale warmtegeleiding. U maakt zorgeloos allerlei gerechten in uw Alessi pannen.
Alessi pannen bij Oldenhof
Bij Oldenhof verkopen wij verschillende Alessi pannen. De strakke Domenica lijn, ontworpen door Elisa Giovannoni, maar ook de door Nederlandse ontwerper ontworpen Dessed serie. U kunt bij Oldenhof ook terecht voor Alessi fluitketels en vindt verschillende deksels om uw Alessi pannen af te dekken. U kunt de Alessi pannen vinden in onze Oldenhof kookwinkels in Hilversum, Amersfoort en Zwolle. Daar kunnen onze specialisten u ook adviseren en informeren over de beste Alessi pan voor u.