Aspergepannen

Aspergepannen worden gekenmerkt door een smalle en hoge vorm. Door deze vorm is het mogelijk de asperges rechtopstaand te koken. De punt van de asperge is het meest mals, waardoor deze nauwelijks garing nodig heeft. De punt steekt boven het water uit, waardoor deze gestoomd wordt in plaats van gekookt.

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Aspergepannen

Aspergepan kopen?
Aspergepannen worden gekenmerkt door een smalle en hoge vorm. Door deze vorm is het mogelijk om de asperges rechtopstaand te koken. De punt van de asperge is het meest mals, waardoor deze nauwelijks garing nodig heeft. Dankzij de inzet steekt de punt van de asperge boven het water uit, waardoor deze gestoomd wordt in plaats van gekookt. Naast het koken van asperges kunt u de aspergepan goed gebruiken voor het koken van spaghetti. Het afgieten gaat bijna vanzelf dankzij de inzetmand in de aspergepan!
Aspergepannen bij kookwinkel Oldenhof
Op zoek naar een aspergepan? Bij kookwinkel Oldenhof bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse aspergepannen van merken zoals Demeyere, GSW, Inoxibar en Scanpan. De diameter van een aspergepan is standaard 16 centimeter. De hoogte van de pan varieert tussen 22 en 25 centimeter. De aspergepannen uit onze collectie zijn vervaardigd uit roestvrij staal en te verkrijgen in een matte of glanzende uitvoering. De aspergepannen worden geleverd met een inzet waarmee u de asperges na het koken eenvoudig uit de pan haalt en tegelijkertijd afgiet. Zonder de inzet kunt u een aspergepan gebruiken als kookpan. Bestel uw asperge pan eenvoudig op www.kookwinkel.nl.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.