Aspergepannen

Aspergepannen worden gekenmerkt door een smalle en hoge vorm. Door deze vorm is het mogelijk de asperges rechtopstaand te koken. De punt van de asperge is het meest mals, waardoor deze nauwelijks garing nodig heeft. De punt steekt boven het water uit, waardoor deze gestoomd wordt in plaats van gekookt.

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Aspergepannen

Aspergepan kopen?
Aspergepannen worden gekenmerkt door een smalle en hoge vorm. Door deze vorm is het mogelijk om de asperges rechtopstaand te koken. De punt van de asperge is het meest mals, waardoor deze nauwelijks garing nodig heeft. Dankzij de inzet steekt de punt van de asperge boven het water uit, waardoor deze gestoomd wordt in plaats van gekookt. Naast het koken van asperges kunt u de aspergepan goed gebruiken voor het koken van spaghetti. Het afgieten gaat bijna vanzelf dankzij de inzetmand in de aspergepan!
Aspergepannen bij kookwinkel Oldenhof
Op zoek naar een aspergepan? Bij kookwinkel Oldenhof bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse aspergepannen van merken zoals Demeyere, GSW, Inoxibar en Scanpan. De diameter van een aspergepan is standaard 16 centimeter. De hoogte van de pan varieert tussen 22 en 25 centimeter. De aspergepannen uit onze collectie zijn vervaardigd uit roestvrij staal en te verkrijgen in een matte of glanzende uitvoering. De aspergepannen worden geleverd met een inzet waarmee u de asperges na het koken eenvoudig uit de pan haalt en tegelijkertijd afgiet. Zonder de inzet kunt u een aspergepan gebruiken als kookpan. Bestel uw asperge pan eenvoudig op www.kookwinkel.nl.