BK pannen

Producten 1-16 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 57

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

BK pannen

BK pannen kopen?
BK pannen zijn ontworpen met een nadruk op functionaliteit. Het grote assortiment van BK bestaat uit diverse soorten pannen, van pannensets en koekenpan tot braadpan en kookpan. Er zijn diverse series pannen in de collectie van BK, ieder met hun eigen unieke vormgeving, uitstraling en voordelen. De pannen zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Voor maximaal kookgemak zijn alle BK kookpannen ovengeschikt, diepvriesgeschikt en vaatwasmachinebestendig. De dikke capsulebodem geeft alle BK pannen een uitstekende warmtegeleiding, zodat u met gemak kookt, bakt, braadt en stooft.
Over BK pannen
Voordat BK pannen vervaardigde, maakte het voornamelijk melkbussen, potten en kookgerei in opdracht van particulieren en bedrijven. Toen het merk er in slaagde pannen te voorzien van een beschermende laag emaille, was het fundament voor BK gelegd. Tegenwoordig voorziet BK Nederland nog steeds met groot succes van pannen. BK loopt voorop met hoogwaardige techniek en slimme toepassingen. Kwaliteit en gebruiksgemak gaan hand in hand met innovatie en design. Naast de bekroonde BK pannen, vervaardigt het merk ook bestek, keukengerei en ovenschalen.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.