Le Creuset braadpannen

Producten 1-16 van 137

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 137

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Le Creuset braadpannen

Le Creuset braadpan kopen?
Een gietijzeren Le Creuset braadpan koopt u voor het leven! Le Creuset biedt namelijk een levenslange garantie op fabricage- en kwaliteitsdefecten van het gietijzer. De braadpan is uitermate geschikt voor de bereiding van soepen en stoofgerechten. Alle braadpannen van Le Creuset zijn vervaardigd van gietijzer en voorzien van een duurzame emaille-laag aan binnen- en buitenzijde van de pan. Dankzij deze laag is de pan geur-, kleur- en smaakneutraal. Het gietijzer van de pan houdt de warmte goed vast en maakt de pan geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. De deksel van de gietijzeren pan draagt bij aan de warmteverdeling en zorgt zo dat uw braadstuk rondom gelijkmatig gaart. Le Creuset braadpannen zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren.
De Le Creuset braadpan die bij u past
Bij het kiezen van de Le Creuset braadpan die bij u past, is het belangrijk om te bepalen of u een ovale of ronde pan wilt hebben. In een ovale pan past eenvoudig een groot stuk vlees of kip en een ronde pan is vaak praktischer op het fornuis. Ook de maat van de Le Creuset braadpan is belangrijk. Om de juiste maat te bepalen is het verstandig om te bedenken voor hoeveel mensen u van plan bent te koken met de pan. Op basis daarvan bepaalt u de gewenste inhoud van de braadpan. Tenslotte kiest u de braadpan in uw favoriete kleur, of de kleur die het beste past in uw keuken. Le Creuset braadpannen zijn beschikbaar in een groot aantal basiskleuren, maar het merk brengt ook jaarlijks een nieuwe kleur uit. Hierdoor is er altijd een kleur naar uw wens beschikbaar.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.