Fissler pannen

Producten 1-16 van 61

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 61

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Fissler pannen

Fissler pannen kopen?
Sinds de 19e eeuw ontwikkelt het Duitse bedrijf Fissler pannen en kookgereedschappen voor veldkeukens. De pannen zijn sinds die tijd sterk doorontwikkeld en inmiddels staan ze wereldwijd bekend als zeer robuuste en betrouwbare pannen die een leven lang meegaan. Fissler pannen zijn nog altijd Made in Germany. Fissler pannen zijn er in vele soorten, series en maten. Wilt u een Fissler pan kopen? Twijfel dan niet langer en kom langs in één van onze kookwinkels of bestel online via www.kookwinkel.nl.
Fissler pannen en snelkookpannen
Het paradepaardje van Fissler is de original-profi collectie, deze serie pannen bevat niet alleen kookpannen, maar ook woks, koekenpannen, braadpannen en soeppannen. Alle Fissler original-profi pannen worden gekenmerkt door een volledig roestvrijstalen constructie met grepen die bij juist gebruik koel blijven. Tevens is de Fissler Cookstar panbodem standaard voor alle pannenseries van Fissler, zodat alle Fissler pannen op alle warmtebronnen gebruikt kunnen worden en altijd inductiegeschikt zullen blijven. Bekende Fissler pannen zijn ook de snelkookpannen. Fissler was het eerste bedrijf dat snelkookpannen met instelbare druk op de markt bracht en deze zijn nog immer populair. De levensduur van de snelkookpannen wordt verlengd doordat vervangende onderdelen van hele oude modellen nog steeds beschikbaar zijn. Zo zijn voor diverse generaties Fissler Vitavit en Fissler Vitaquick onderdelen zoals rubbers, dekselringen en ventielen nog steeds leverbaar. Zoekt u specifieke Fissler onderdelen voor snelkookpannen en bent u niet zeker welk onderdeel het juiste is? Neem dan contact op met de klantenservice van kookwinkel Oldenhof, of kom langs in één van de fysieke winkels. De pannenspecialisten van kookwinkel Oldenhof kunnen u uitstekend adviseren bij de aanschaf van Fissler pannen die aansluiten bij uw wensen en manier van koken.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.