Fonduepannen

Oldenhof verkoopt fonduesets en fonduepannen in verschillende materialen en maten. Zo is gietijzer de optimale warmtegeleider en aardewerk het meest onderhoudsvriendelijk.

Producten 1-16 van 37

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 37

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Fonduepannen

Fonduepannen
Een fonduepan of fondueset kopen levert een aantal keuzes op. Ten eerste kunt u kiezen op welke manier u wilt fonduen. Voor vleesfondue is het aan te raden om een roestvrijstalen pan te gebruiken. Deze pannen zijn gemakkelijk schoon te maken, zodat de caquelon niet vet blijft. Wanneer u liever kaasfondue eet kunt u ook kiezen voor een wat traditionelere gietijzeren of aardewerken fonduepan. Dit type pan wordt vaak gebruikt voor kaasfondue. Houd bij het aanschaffen van een fonduepan rekening met de hoeveelheid mensen waarmee u wilt fonduen, er bestaan al fonduesets vanaf 2 personen. Gebruik een roestvrijstalen fonduepan op het fornuis om de fondue op te warmen, doe dit in een afzonderlijke pan wanneer u een aardewerken caquelon gebruikt. Vervolgens kunt u de pan boven een rechaud op tafel zetten.
Fonduepannen en -gerei bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft een grote hoeveelheid fonduesets, fonduepannen en fonduevorken. Wij kunnen u alles uitleggen over de keuze voor een elektrische set of op een gelbrander. Mocht u zelf al in het bezit zijn van een rechaud, dan vindt u in ons assortiment tevens losse caquelons en gel voor in de brander. Door de verschillende uitvoeringen van alle fondueproducten zit er altijd een model naar uw smaak bij. Als u zin hebt gekregen in fondue of u vragen heeft, kom langs in één van onze kookwinkels of kijk online op www.kookwinkel.nl.