Frituurpannen

Zin in friet? Of gaat u oliebollen bakken? Gebruik een frituurpan en bereid in een handomdraai de heerlijkste gerechten.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Frituurpannen

Een frituurpan kopen
Uw eten frituren kan, naast in een elektrische friteuse, ook in een frituurpan. Een voordeel hiervan is dat u veel controle heeft over de temperatuur van het vet, zeker in combinatie met een frituurthermometer. Pannen van dit type zijn vaak gemaakt van geëmailleerd materiaal, zodat eventuele vlekkerigheid door het vet niet opvalt. Met behulp van het bijgeleverde frituurmandje zorgt u ervoor dat uw product niet op de bodem van de pan komt, waar de pan het heetst is. Houd er bij het frituren wel rekening mee dat het vocht in uw etenswaar ervoor zorgt dat de olie stevig zal gaan borrelen, en u de pan dus niet te ver met vet moet vullen.
Frituurpannen bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft verschillende types frituurpannen, naast de elektrische friteuses. Het eenvoudigste model is dat van Vaello. Deze pannen zijn vormgegeven als een plaatstalen, geëmailleerde wok, met een precies passende frituurmand. Hierdoor heeft u een relatief breed oppervlak met een diameter van 24 of 28 cm. De Nederlandse pannenfabrikant BK maakt ook een stalen, geëmailleerde frituurpan, al is die van hen hoger en zwaarder uitgevoerd. Het frituurmandje kan uitlekken door het met behulp van de pootjes op de handgrepen van de pan te laten rusten, waardoor de pan boven het vet komt te hangen. De frituurpan van Silampos is gemaakt van roestvrij staal en heeft een glazen deksel. Een voordeel van dit type frituurpan is dat de pan in de vaatwasmachine kan. Verschillende losse frituurmandjes en draadspanen maken het gemakkelijker om iets uit het vet te scheppen. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze kookwinkel.