Iittala pannen

Filteren
Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Iittala pannen

Iittala pannen kopen?
De pannen van Iittala kenmerken zich door hun tijdloze ontwerp. Het assortiment Iittala Tools pannen is al in jaren ’90 ontworpen door Björn Dahlström en zijn speciaal bedoeld voor mensen met een passie voor goed koken. De Iittala Tools pannen zijn speciaal ontwikkeld op basis van de inzichten van chefkoks en met kennis van materialen. Hierdoor is een pan ontstaan waar u iedere dag fijn mee kunt koken. De Iittala pannen zijn vervaardigd uit roestvrij staal met een aluminium kern. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en het maakt de Iittala pannen geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven.
Iittala pannen bij kookwinkel Oldenhof
De Iittala Tools pannen vindt u bij kookwinkel Oldenhof los of in een set, waardoor u direct een goede basisset voor in de keuken in huis haalt. Naast de kookpan vindt u ook sauteerpannen, koekenpannen en braadsledes in ons assortiment. De hapjespannen en kookpannen worden geleverd met een goedsluitende deksel met een uitsparing waardoor stoom tijdens het koken kan ontsnappen. Heeft u advies nodig over Iittala pannen of het gebruik ervan? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels!