Iittala pannen

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Iittala pannen

Iittala pannen kopen?
De pannen van Iittala kenmerken zich door hun tijdloze ontwerp. Het assortiment Iittala Tools pannen is al in jaren ’90 ontworpen door Björn Dahlström en zijn speciaal bedoeld voor mensen met een passie voor goed koken. De Iittala Tools pannen zijn speciaal ontwikkeld op basis van de inzichten van chefkoks en met kennis van materialen. Hierdoor is een pan ontstaan waar u iedere dag fijn mee kunt koken. De Iittala pannen zijn vervaardigd uit roestvrij staal met een aluminium kern. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en het maakt de Iittala pannen geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven.
Iittala pannen bij kookwinkel Oldenhof
De Iittala Tools pannen vindt u bij kookwinkel Oldenhof los of in een set, waardoor u direct een goede basisset voor in de keuken in huis haalt. Naast de kookpan vindt u ook sauteerpannen, koekenpannen en braadsledes in ons assortiment. De hapjespannen en kookpannen worden geleverd met een goedsluitende deksel met een uitsparing waardoor stoom tijdens het koken kan ontsnappen. Heeft u advies nodig over Iittala pannen of het gebruik ervan? Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels!

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.