Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Koekenpannen

Een goede koekenpan mag niet ontbreken in de keuken. Zo zijn er pannen met een anti-aanbaklaag om aanbakken te voorkomen of plaatstalen en roestvrijstalen pannen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld het bakken op hogere temperaturen.

Producten 1-16 van 296

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 296

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Koekenpannen

Koekenpan kopen?
Een goede koekenpan is onmisbaar in iedere keuken. Een koekenpan lijkt veel op een hapjespan, maar heeft een lagere, vaak bolle, rand. Hierdoor is deze beter geschikt voor het bakken van kleine vlees- en groentegerechten, zoals bijvoorbeeld het bakken van aardappeltjes of hamburgers. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment koekenpannen in diverse maten en van diverse materialen.
De koekenpan die bij u past
Het vinden van een geschikte koekenpan begint met de vraag wat u denkt nodig te hebben. Het materiaal van de pan is van groot belang. Koper en aluminium geleiden zeer goed waardoor ze zeer snel opwarmen en warmte perfect door de gehele pan verspreiden. Roestvrij staal en gietijzer houden warmte lang vast, maar hebben iets langer nodig om op te warmen. Pannen van roestvrij staal en gietijzer zijn magnetisch en daardoor geschikt voor gebruik op inductie. Koekenpannen koopt u bij kookwinkel Oldenhof met of zonder anti-aanbaklaag. Dit is afhankelijk van uw voorkeur. In een pan zonder anti-aanbaklaag kunt u op hogere temperaturen bakken, waardoor er een knapperigere korst zal ontstaan. Bovendien zijn deze pannen vaak ovenbestendig en minder gevoelig voor slijtage. Het bakken in een pan zonder anti-aanbaklaag vergt wat oefening met temperatuurbeheersing. In een koekenpan met anti-aanbaklaag kunt u snel en eenvoudig bakken zonder dat ingrediënten aanbakken. In welke koekenpan bereidt u binnenkort uw gerechten?