Le Creuset pannen

Producten 1-16 van 281

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 281

Van hoog naar laag sorteren

Spuitwater in een handomdraai!

Inspiratieproducten

03-04-2017, Door: Maarten

Wordt wegwijs in de verschillende lijnen van Tojiro
Lees verder

Hawaïaanse poké

Inspiratieproducten

20-01-2017, Door: Annemijn

Poké bowls zijn helemaal on trend en hier vindt u het recept van één van onze favorieten!
Lees verder

Le Creuset pannen

Le Creuset pan kopen?
Le Creuset staat bekend om de zware, gietijzeren braadpannen. In februari 2015 bracht Le Creuset een nieuwe reeks braadpannen op de markt, de Le Creuset Signature. De Le Creuset Signature braadpannen zijn gebaseerd op de bekende braadpan, maar nu met een aantal vernieuwingen. Zo zijn de handgrepen 45% groter, hebben ze een roestvrijstalen knop en is de emaille nog sterker. Naast braadpannen heeft Le Creuset ook de Les Forgées lijn: dit zijn gesmeed aluminium pannen voorzien van een anti-aanbaklaag. Met Le Creuset haalt u een pan voor het leven in huis.
Le Creuset pannen bij Kookwinkel Oldenhof
Voor de pannen van Le Creuset bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. Naast de bekende Le Creuset Signature braadpannen in de meest uiteenlopende kleuren, vindt u in ons assortiment onder andere de Les Forgées serie, de Magnetik serie en de Faitout pannen. De bekende braadpannen van Le Creuset zijn vervaardigd van geëmailleerd gietijzer. De Le Creuset Magnetik pannenserie is vervaardigd van een drielaags materiaal, een aluminium kern tussen twee lagen hoogwaardig roestvrij staal. Heeft u advies nodig over de pannen van Le Creuset? Neemt u dan gerust contact op met één van onze kookwinkels.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.