Mauviel pannen

Producten 1-16 van 383

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-16 van 383

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Mauviel pannen

Mauviel pan kopen?
Het Normandische familiebedrijf Mauviel produceert sinds 1830 koperen pannen van hoogstaande kwaliteit. Het karakteristieke ontwerp is een icoon in de pannengeschiedenis. De klassieke pannen van Mauviel zijn vervaardigd uit koper wat zorgt voor een zeer mooie uitstraling, maar tegelijkertijd zorgt voor een optimale warmtegeleiding. Naast de koperen pannenlijn zijn er ook de M’Urban- en M’Cook-series die vervaardigd zijn uit meerlaags roestvrij staal en aluminium. Door het meerlagen-materiaal hebben ook deze pannen een zeer goede warmteverdeling en –geleiding. Niet voor niets zijn de pannen van Mauviel zeer geliefd bij zowel de hobbykok als de professionele chef-kok.
Mauviel pannen bij kookwinkel Oldenhof
Bent u op zoek naar pannen van Mauviel? Kookwinkel Oldenhof biedt een zeer groot assortiment Mauviel pannen aan. De pannen zijn te verkrijgen in verschillende series, vervaardigd uit koper of roestvrij staal. De Mauviel-series M’Minis, M’Cook, M’Héritage en M’Urban zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Naast de kook- en koekenpannen van Mauviel, vindt u in ons assortiment tevens braadsledes, serveerpannen, paellapannen en sauspannen. Heeft u advies nodig over de Mauviel pannen? Onze specialisten adviseren u graag!

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.